Csobot Adél Istenes Nátán dátum Istenes Bence költözés Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu elsőként számolt be róla, Csobot Adél és Istenes Bence eldöntötték, hogy kiköltöznek Németországba. A pár most azt is elárulta, hogy mikor teszik át végleg a bázisukat.

Augusztus közepén derült ki, hogy Istenes Bence és Csobot Adél komoly elhatározásra jutottak. Közösen eldöntötték, hogy elhagyják Magyarországot, és az állandó bázisukat áthelyezik külföldre, pontosabban Németországba. Bence akkor a Life.hu-nak beszélt először a döntésükről, akkor azt mondta, ahogy befejeződik az őszi szezon, egyből csomagolnak. Most kiderült a pontos dátum is.

Forrás: Istenes Bence / Facebook

Egyrészt Bence karrierje, másrészt pedig a közös gyermekük Nátán miatt költöznek el, aki május elején látta meg a napvilágot. Csobot Adél elárulta, hogy végül mikor költöznek ki, és hogy mire számítanak Németországban, ami neki valamivel ismeretlenebb hely, mint Bencének, aki ott töltötte a gyerekkorát. "Jövő tavasszal költözünk a mostani tervek szerint. Mindketten izgatottan várjuk a dolgot, hiszen teljesen új dologba csöppenünk. Nem szakítok meg itthoni munkát, haza is fogunk járni" - mondta az énekesnő a Life.hu-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.