Magyar Vízilabda Szövetség lemondott Benedek Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány perccel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Bendek Tibor szövetségi kapitány többé nem kívánja betölteni 2013 óta ellátott posztját. Azt egyelőre nem tudni, ki veszi át helyét a vizilabda szövetségnél.

A Magyar Vizilabda Szövetség hivatalos honlapján néhány perce olvastuk azt a közleményt, melyben a szakma és Benedek Tibor arról tájékoztatja a sportág szerelmeseit, hogy januártól nem ő fogja betölteni a szövetségi kapitány szerepét.

Belgrád, 2016. január 23. Benedek Tibor szövetségi kapitány a belgrádi vízilabda Európa-bajnokságon Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Az elmúlt hetekben mérlegeltem a mögöttünk hagyott időszakot, valamint többször is egyeztettem a szövetség elnökével, Kemény Dénessel. Szeretném megköszönni az elmúlt évek munkáját és bizalmát mind a szövetség vezetésének, mind az MVLSZ elnökének. Köszönöm a munkát a stábom tagjainak és a játékosoknak is. Január 1-jével már nem én látom el a kapitányi feladatokat" – fogalmazott Benedek Tibor.

Az MVLSZ október 22-én tartja tisztújító közgyűlését, az ott megalakuló elnökség az ősz folyamán fog dönteni a férfi szövetségi kapitány személyéről.- olvasható a szövetség honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.