Bereczki Zoltán szingli szerelem magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán Szinetár Dórával való válása óta nyilvánosan nem randizik senkivel. Állítása szerint mindennapjait a munkája és kislánya töltik ki. Bár nem tervezi, hogy örökre szingli marad, mégis ugyanannyira élvezi az egyedüllélet mint a párkapcsolatot.

Zoli ha csak teheti kislányával tölti szabadidejét. Rengeteg munkája mellett igyekszik minél több időt Zorkával lenni.

"Az egyedülálló apukák életét élem, amint néha élvezek, néha változtatnék rajta. Túl sok időm nincs kiélni a szabadságomat, mert folyamatosan jönnek a felkérések, és mivel maximalista vagyok, próbálok mindegyiknek eleget tenni" - mesélte Zoli a Story Magazinnak adott interjújában.

Az énekes szerint a magányos élet egyik előnye, hogy megtanult magáról gondoskodni, például a konyhában már egészen jól feltalálja magát.

Fotó: Mudra László - Origo

"Nyáron már a családomon teszteltem a főzőtudományomat. A Balatonon voltunk pár napot, és minden este készítettem nekik valami finomságot. Rengeteg dicséretet kaptam, szerencsére mindnekinek ízlett a főztöm" - büszkélkedett a színész.

Szerinte a szingliségben legalább annyi jó dolog van, mint rossz.

"Ez azért pozitív, mert nem kell senkinek sem beszámolnom, hogy hova megyek, de egyben negatív is, mert sokszor vágyom rá, hogy valakinek elmondhassam, hogy milyen napom volt. Időnként óriási a szabadság, néha viszont nagyon üres a lakás. Az ember társas lény, nyilván nem egyedl tervezem leélni az életemet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.