Dráma az X-Faktor stúdiójában! Gáspár Laci távozott a mentorok közül

Forrás: Rtl Klub -
X-Faktor kiborulás Gáspár Laci veszekedés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Lacinak nehéz döntés volt, a tábor végén mégis Esztert küldte haza. A lány zokogva állt fel a székből, nem akarta elhinni, hogy újra kiesik.

Eszter évekkel ezelőtt vágott neki a műsornak, még amikor Little G Weevil is a mentorok között volt. Most visszatért, hogy újra megmutassa magát. A lány a táborban meggyőzően énekelt, ezért kapott is egy széket a mentorától. Végül azonban mégis fel kellett állnia, ettől azonnal kiborult. Laci sem bírta sokáig a stresszt, így végül elhagyta a termet.

Forrás: Rtl Klub

Eszter a színpadon sírt, míg Tóth Gabi társa után ment. Lacit kinn Eszter szülei várták, akik elmondták, mennyire is akarja lányuk ezt a műsort. Az énekes rövid tanakodás után meggondolta magát, és Eszter helyett az X-Faktor legidősebb versenyzőjét, Gyöngyit küldte haza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.