Újabb kemény beszólás! Majka és Ördög Nóra már nagyon unják egymást

Forrás: TV2 -
Star Academy Majka Ördög Nóra unalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét szombat, és ismét egy Star Academy élő show, amelyben Majka és Ördög Nóra a két műsorvezető. Szokásukhoz híven nem kímélik egymást, beszólásaik legalább olyan biztos elemei a műsornak, mint az éneklés.

Majka és Ördög Nóri már összeszokott párosként vezeti a beköltözős tehetségkutató élő show-ját, bár a rapper nem mindig tudja, hogy milyen rendezvényen van. Legutóbb például azt hitte, hogy a Sztárban sztár című produkció zajlik, de végül sikerült megtalálnia a helyét. Ezúttal szerencsére tudta, hogy hol van, de az látszik, hogy Ördög Nóri és ő még mindig a beszólásokra helyezik a hangsúlyt.

Forrás: TV2

Ördög Nóri legutóbb pólóján üzent Majkának, most azonban kerek perec kimondta a véleményét. Elárulta, hogy ők már bizony eléggé unják egymást. Majka válasza sem váratott magára, ő is kifejtette álláspontját.

"Na jó, most már énekeljünk, mert unalmasak vagyunk, főleg te"

- mondta a rapper Nórinak. Szerencséjükre, mivel ettől a héttől két ember esik ki a tehetségkutatóból, hamarabb véget ér a verseny, így már nem kell sokáig elviselniük egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.