Dühös szülők estek neki Gáspár Lacinak!

Forrás: Rtl Klub -
X-Faktor Gáspár Laci szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem értettek egyet a szülők Gáspár Laci döntésével, aki az X-Faktor mentoraként nem akarta továbbvinni lányukat, az egyébként tehetséges Balogh Esztert. Véleményüket el is mondták az énekesnek, kendőzetlenül.

Nehéz döntéseket kell hoznia Gáspár Lacinak mentorként, ami miatt a szombati adás nagyon drámaira sikerült. Az énekes nehezen, de elengedte Balogh Esztert a csapatából, ám ezzel az elhatározásával sokan nem értettek egyet, többek között a lány szülei sem. Gáspár Laci emiatt már fel is akart mondani, pedig akkor még nem is hallotta a szülők mondanivalóját.

Forrás: Rtl Klub

A lány édesanyja és édesapja azzal próbálták meggyőzni Lacit, emlékezzen vissza arra, ő hogyan kezdte, ne felejtse el, ő sem volt tökéletes. A szülőket végül Tóth Gabi nyugtatta meg, de Gáspár Lacit így is megviselte az eset, Eszter végül nem esett ki a versenyből, Laci szerint azonban a kudarcot meg kell tanulnia kezelni. „A válogatón én voltam az egyedüli, aki nem juttatta volna tovább Esztert. Akkor azt mondta, be fogja bizonyítani nekem, hogy meg tudja csinálni. Eszternek ez a kitartása, küzdeni akarása a legnagyobb erőssége. A kudarcot azonban meg kell tanulnia kezelni és feldolgozni” – mondta a Blikknek a mentor. Hozzátette, a szülők reakciója meglepte. „Meglepődtem, de próbáltam a szülőkkel is megértetni, hogy nem szabad ennyire kikészülni egy ilyen szituációban, ebben a szakmában ugyanis nem sikerül mindig minden, vannak hullámvölgyek” – árulta el Laci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.