Gryllus Dorka feszes latex ruciban csábítja el Stohl Andrást

Forrás: Fabian Borbala/Fabian Borbala -
fotó Gryllus Dorka szexi Válótársak bőrszerelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Válótársak második évadában újabb igen merész jeleneteket láthatunk majd, ám ilyen dögös szerelésre senki sem számított. 

Az RTL Klub sorozatának már az első évadában is akadt egy-két sikamlós jelenete. Most újra visszatérnek a kedvenc szereplők, lesz olyan is, aki kissé durvább szettben. A sorozat legtöbb jó nőjét elcsábító Stohl András ezúttal a dominaszerkós Gryllus Dorkával kerül intim kapcsolatba.

Forrás: Fabian Borbala/Fabian Borbala

A női partnerek listája nem változott: Gubás Gabi, Balsai Móni és Földes Eszter kavarja majd fel az állóvizet. A mellékszereplők névsora is színes: Nagy Ervint, Dobó Katát, Gryllus Dorkát és Tóth Andit is láthatjuk majd egy-egy jelenet erejéig.

Forrás: Fabian Borbala/Fabian Borbala

Gryllus Dorka szexjelenete felforrósítja a hangulatot - Videó! (18+)

A színésznő és partnere, Lengyel Tamás egy hangulatosan bevilágított pajtában esnek egymásnak a Víkend című filmben. Bár a bemutató már megvolt, a jelenet csak most került fel az internetre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.