Hajdú különórát vesz Havastól?- A Tanár úr felajánlotta segítségét a tévésnek

ATV Havas Henrik Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este a Frizbi című műsorban végre sor került a várva várt összecsapásra: Hajdú és Havas szemtől szemben beszélték meg problémáikat.

Bár arra lehetett számítani, hogya két tétvés heves vitákba bonyolódik majd, amikor szemtől szemben próbálják megbeszélni, kinek mi baja van a másikkal, ezzel szemben egy nagyon jó hangvételű, ám odamondogatós interjú kerekedett ki a találkozóból.

Havas kendőzetlenül válaszolt Hajdú kérdéseire, akit elsősorban a vele szembeni kritikák érdekelték.

A Tanár úr elmondta, hogy alapvetően semmi problémája sincs a tévéssel, kedveli őt, viszont több dolog sem szimpatikus neki azzal kapcsolatban, ahogy az életét éli. Havas szerint visszataszító, ha valaki íly mértékben teregeti ki a magánéletét, és exeiről vall bulvár magazinokban, amikor romokban áll a házassága. Azt is elmondta, hogy a bulvárt használni kell, ha közlendőnk van, de mértéktelenül nyilatkozni mindenről egyenesen visszatetsző dolog.

Havas őszintén mesélt arról az időszakról, amikor rákot diagnosztizáltak nála, példaként említve, hogy ezzel az interjúval hány embernek tudta felhívni a figyelmét a prevencióra. Szerinte így kell használni a médiát. Családjáról és szerelmeiről viszont soha nem teregetne ki egyetlen apró információt sem.

Újabb beszólás! Havas Henrik keményen bírálta Hajdú Pétert Forrás: Showtime Hajdú Péterrel, Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A magánélet mellett Hajdú riporteri kvalitásai is terítékre kerültek.

Henrik szerint Péter egy közepesen jó tévés,

és jobban tenné, ha inkább producer vagy menedzser lenne, mert abban szinte biztos hogy tökéletes teljesítményt nyújtana. Szerinte a showman mindig hülye fejet vág a riportok alatt és ez idegesítő.

"Ezzel a pofával ne erőltesd. Menj el producernek, csinálj műsorokat!"- ecsetelte Havas. "Én pédául rád bíznám magam, mint menedzserre. Magadat viszont nem menedzseled elég szigorúan."

A végén pedig nagyvonalúan felajánlotta a Tanár úr, hogy szívesen adna különórákat Hajdúnak, mert szerinte akár 1-1 mondat is segítségére lehetne és máris jobbá válhatna.

"Lehet, hogy egy-két jótanácsom segítene rajtad. Most például már máshogy nézel, érdeklődően."- szólt oda nevetve Havas Hajdúnak.

Hogy mi lesz ebből a tanár kontra tanítvány felállásból, nem tudni. Egy biztos, a két tévés bár szeret szemtől szemben már kevésbé volt olyan heves, mint közösségi oldalaikon.

"Én nem nézem le a te munkádat, csak ne szard össze magad a gyönyörűségtől."- tette hozzá a végén a Tanár úr.

VV Vivien arca teljesen megváltozott- ijesztő lett a villa szőke unikornisahttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-vivien-ijeszto-arcat-is-megmutatta.htmlVV Vivien ezúttal nem unikornisként repkedett a luxusbörtönben; egy sokkal ijesztőbb karaktert öltött magára- akár egy ördögűzős film főszerepét is megkaphatná... TV + Sztárok--VV Gina egy óvatlan pillanatban melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-gina-megvillantotta-melleit.htmlVV Gina VV Lóri távozása után, utolsóként költözött a villába. Nem volt könnyű dolga a fiatal lánynak, a beilleszkedése sem ment zökkenőmentesen. A barna villalány elég szende villaéletet él, kínosan ügyel arra, hogy semmit se mutasson meg magából. Ezúttal viszont hibázott. TV + SztárokOrigoVV Vivien arca teljesen megváltozott- ijesztő lett a villa szőke unikornisahttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-vivien-ijeszto-arcat-is-megmutatta.htmlVV Vivien ezúttal nem unikornisként repkedett a luxusbörtönben; egy sokkal ijesztőbb karaktert öltött magára- akár egy ördögűzős film főszerepét is megkaphatná... TV + Sztárok--Vásáry André szerint nem kedvelte őt a zsűrihttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vasary-andre-esett-ki-a-sztarban-sztar-cimu-musorbol-beszolt-a-zsuritagoknak.htmlA Life.hu riportere a vasárnapi Sztárban sztár kiesőjével, Vásáry Andréval készített interjút. A komolyzenében jártas énekes elmondta, hogy kicsit szomorú a kiesés miatt, és azt is hozzátette, hogy szerinte őt a zsűri nem kedvelte sosem. Majka beszólását pedig nem tudta mire vélni... TV + SztárokOrigoHoppá! Hajdú Péter az Rtl Klubon folytatja? - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-hajdu-peter-az-atv-utan-ujra-csatornat-valt.htmlA Life.hu riportere az RTL Klub székházában futott össze Hajdú Péterrel, akit a többi között arról faggatott, az Atv után most az RTL Klubon akarja-e folytatni pályafutását, illetve a showman Havas Henrikhez fűződő viszonyáról is mesélt. TV + SztárokOrigoVV Gina könnyek között fedte fel családi tragédiájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161019-vv-gina-szornyu-tragediajarol-meselt.htmlVV Lóri váratlan távozása után VV Gina vette át a helyét a játékban. Egy összeszokott csapatba érkezett a fiatal lány, és egyelőre még nem találja a helyét a többiek között. Tivynek elmesélte, miért nem tud nyitni a többiek felé. Szörnyű tragédiáról vallott a lány. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.