Schobert Norbi szerint sok a kretén a Facebookon

Forrás: Marton Szilvia/Life.hu -
Rubint Réka Facebook komment edző Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru nem törődik a negatív kommentekkel, hiszen elmondása szerint ezek az emberek csak a saját szegénységi bizonyítványukról tesznek tanúságot. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Réka a közösségi oldalán számolt be arról, hogyan segített egy hajléktalan férfin. A Facebookon rengeteg pozitív üzenet érkezett az édesanya képei alá, ám akadtak olyanok is, akik ügyes reklámként definiálták a dolgot. Schobert Norbi nem hagyta szó nélkül a történteket, hiszen szerinte ezek az emberek csak a saját hülyeségüket mutatják be egy-egy ilyen bejegyzéssel.

Forrás: Marton Szilvia/Life.hu

"Ha valaki le van csúszva, azon érdemes segíteni. A közösségi médiának ebből a szempontból is példát kell mutatnia. Réka ügye kapcsán nagyon kevés negatív kommentet kaptunk, melyek sem engem, sem őt nem érintettek meg. Mi jót akartunk cselekedni, és ez sikerült is.

Rengeteg buta, értetlen, kretén ember van a Facebookon, akik abban lelik örömüket, hogy másokat bántanak.

Nekem is vannak kretén ismerőseim, de őket már rég kikövettem. Ha valakinek nem tetszik az oldala, akkor ne kövesd. Könnyű másokat kritizálni" - mondta a Life.hu-nak Norbi, aki nem hajlandó időt szánni ezekre a hozzászólásokra.

Ők a világ leggazdagabb sztárjai - repkednek a milliárdok http://www.life.hu/sztarok/20161026-a-vilag-leggazdagabb-sztarjai-leonardo-dicaprio-es-tom-hanks-milliardos-fizetesek.htmlFelfoghatatlan gazdagság és luxus – a hollywoodi hírességek életét talán így lehet a legjobban jellemezni. Ezek a világsztárok rengeteget dolgoznak, ám munkájuk sokszorosan megtérül: több milliárd dollárt tudhatnak a számlájukon évente. Íme, az évente legjobban kereső celebek listája. TV + SztárokOrigoGalla Miklós mindenkinek megmutatta alsógatyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161028-galla-miklost-alsogatyaban-fotoztak-le.htmlGalla Miklós humoristától ha jól belegondolunk, tulajdonképpen nem is olyan meghökkentő lépés, hogy közzétesz magáról egy alsónadrágos fotót. Ennek ellenére abszurd látványt nyújt az öltözője közepén, fecskéjében a kissé megszeppenve álló komédiás. TV + Sztárok--Így néz ki most Oláh Ibolya http://www.life.hu/sztarok/20161028-olah-ibolya-friss-fotot-posztolt-a-facebook-oldalara.htmlOláh Ibolya nem használja olyan intenzitással a közösségi oldalakat, mint a többi közszereplő, kifejezetten ritkán rak ki magáról fotót. Néhány órával ezelőtt azonban frissítette a profilképét, és meg kell állapítanunk, hogy szinte semmit nem változott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKim Kardashian először mutatkozott kirablása ótahttp://www.life.hu/sztarok/20161027-kim-kardashian-eloszor-mutatkozott-kirablasa-ota-sminket-sem-viselt-a-celebmami.htmlPárizsi kirablása óta hetekre eltűnt a nyilvánosság elől Kim Kardashian. Most azonban visszatért a celebmami, smink nélkül, egy kis combvillantással. TV + Sztárok--Manga lány lett Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20161026-manga-lany-lett-palvin-barbi-cuki-foton-a-modell.htmlHatalmas, csodálkozó kék szemek, dús ajkak és hihetetlen babaarc: Palvin Barbi megmutatta, hogy neki a manga külső is szuperjól áll. TV + SztárokOrigoŐ vezeti oltár elé Hódi Pamelát http://www.life.hu/sztarok/20161026-hodi-pamela-eskuvo-o-vezeti-majd-oltar-ele-berki-krisztian-kedveset.htmlPamela már nagyon készül a jeles eseményre, sőt több dolgot is eltervezett a nagy nappal kapcsolatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.