Sztárhalloween: Király Linda szétkarmolt Piroskaként bulizik

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Király Linda énekesnő Piroska és a farkas Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már csokorba szedtük, hogyan készülnek a Halloweenre a külföldi sztárok. De persze a magyar celebek sem maradhatnak ki.

Király Linda Pirosskának öltözött, akinek az arcát már szétkarmolta a farkas. Nos, Tóth Gabi jelmezéhez hasonlóan ez is jól sikerült:

Sztárhalloween: Tóth Gabi halott menyasszonyként is dögöshttp://www.life.hu/sztarok/20161029-toth-gabi-enekesno-halott-menyasszonykent-is-dogos-halloweenkor.htmlAzt már csokorba szedtük, hogyan készülnek a Halloweenre a külföldi sztárok. De persze a magyar celebek sem maradhatnak ki. TV + SztárokOrigoÚjabb két sztár távozott a TV2 műsorábólhttp://www.life.hu/sztarok/20161029-star-academy-balog-briginek-es-kelemen-lacinak-azonban-veget-ert-a-tehetsegkutato.htmlAhogy a múlt héten, úgy ezen a szombaton is két énekes esett ki a Star Academy-ből.TV + SztárokOrigoPalvin Barbi latextestű macskanőként pucsít: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20161029-palvin-barbara-modell-latextestu-macskanokent-pucsit-halloween-alkalmabol.htmlVélhetően már a szépséges magyar modell is a Halloweenra készül, ahogy teszi ezt a többi világsztár.TV + Sztárok--Péter Szabó Szilvia elárulta, hogyan élte meg a terhességet http://www.life.hu/sztarok/20161028-peter-szabo-szilvia-interju-az-enekesno-nem-szeretne-elkenyeztetni-a-kislanyat.htmlA 34 éves énekesnő nem is lehetne ennél boldogabb, hiszen éppen első gyermekét várja. A gyönyörű kismama teljesen kivirult a terhessége alatt, melyről több fotót is megosztott a közösségi oldalán. Bár sokan már a várandósság első heteiben a pihenést választják, a sztár büszkén állt színpadra a pocakjával. Szilvi határozott elképzelésekkel várja az anyaságot, és már most tudja, mit szeretne majd megtanítani a kislányának. TV + Sztárok--VV Lóri így vall szerelmet VV Dinának: Nagyon édes!http://www.life.hu/sztarok/20161029-valovilag-8-vv-lori-szerelmet-vallott-vv-dinanak-cuki-modon.htmlSokan talán nem bíztak benne, hogy Dina és Lóri románca a villa falain kívül is életképes lesz, de egyelőre úgy tűnik, kitartanak. TV + SztárokOrigoJakabos Zsuzsa végtelen lábakkal hergeli a pasikat: Szexi fotó!http://www.life.hu/sztarok/20161029-jakabos-zsuzsa-uszono-vegtelen-labakkal-hergeli-a-pasikat-instagramon.htmlNem túlzás azt állítani, hogy Jakabos Zsuzsa az egyik legszexisebb magyar úszónőnk. Most pedig olyan fotót posztolt, amellyel ismét ezt bizonyítja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.