Elképesztő titkok derültek ki Katalin hercegné kollégista éveiről

Forrás: AFP/Ben Stansall -
királyi család Kate Middleton Vilmos herceg botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly pletykák keltek szárnyra Katalin hercegné régi életéről, melyről egy hamarosan megjelenő könyv is mesélni fog.

Köztudott tény, hogy Vilmos herceg felesége előszeretettel vett részt különböző bulikban a fiatal éveiben, de a most kirobbanó információk valóban felborzolták a kedélyeket. Christopher Andersen brit származású író hamarosan megjelenő botránykönyvében részletes beszámolót ad a hercegné egykori kalandjairól. Nemcsak Katalin múltját veszi górcső alá, hanem a királyi család többi tagjáról is pikáns információkat ígér – írta a DailyMail.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A Game of Crowns nevet viselő könyvből már néhány történet napvilágot látott Katalin kollégista éveivel kapcsolatban, aki 16 évesen még egy visszahúzódó, szerény és illemtudó lányként élte az életét. Ám amikor a Marlborough College bentlakásos iskolába került, személyisége gyökeresen megváltozott, így lett a csendes tini lányból az esti bulik kedvence. Katalin egyik volt szobatársának szavait említi a könyv, aki szerint a hercegné

rendszeresen mutogatta pucér fenekét a kollégiumi szobájának ablakában,

amelyet bárki megcsodálhatott, aki arra járt. A brit író szerint az sem merő véletlen, hogy Katalin ugyanarra az egyetemre ment továbbtanulni, ahol Vilmos herceg is fellelhető volt. Christopher Andersen úgy véli, hogy a hercegné előre megtervezetten ismerkedett meg Vilmossal a St. Andrews-i Egyetemen töltött évek alatt.

Természetesen azt még egyelőre nem tudni, hogy a futótűzként terjedő hírek mennyire valósak, de a királyi család nagy erőkkel dolgozik azon, hogy többé ne sérülhessen Katalin jó hírneve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.