Voksán Virág kétéves kapcsolatot zárt le

szingli párkapcsolat Voksán Virág szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág először beszélt őszintén arról, hogy a közelmúltban ért véget két évig tartó kapcsolata. Jelenleg a szinglik táborát erősíti...

Mindenről nyíltan beszél Voksán Virág, még az extrém intim élményeiről is mer nyilatkozni, de vannak dolgok, amiket ő sem kürtöl szét. Ilyen például a párkapcsolati státusza. Virág újra szingli lett, ugyanis kétéves kapcsolata nemrég ért véget. Mostanáig ezt senkinek nem árulta el. Az egykori playmate azonban megtörte a csendet, és őszintén vallott arról, hogy ismét szingliként éli az életét.

Forrás: Viasat3

"Én egyébként szeretnék mindenképpen gyereket, majd ahogy hozza a sors, ugyanis nekem

most lett vége egy kétéves párkapcsolatomnak.

Úgyhogy most jelenleg teljesen szingliként, mindent az elejéről, nulláról és tiszta lappal kezdek. Most beszélek erről először" - mondta Virág az életmódcsatorna reggeli műsorában. Hozzátette, egyelőre a munka kitölti az idejét, minden hétvégéje foglalt az itthoni és a külföldi fellépések miatt, de pár év múlva szívesen élne családiasabb életet, persze, csak ha addig megtalálja az igazit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.