VV Mici VV Krisztián szerelem villa Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici és Krisztián kapcsolata már egy ideje igen komoly mederben zajlik, ám a pár csak most döbbent rá arra, hogy ennek óriási csalódás is lehet a vége...

Az esti buliban, ahogy az lenni szokott a villalakók felöntöttek a garatra. Az alkohol pedig megoldja a nyelvet és ilyenkor előkerülnek olyan témák is a beszélgetések alatt, amiket az ember általában messziről elkerül. Mici és Krisztián is így tettek:

a szőke bombázó teljesen feltárta párja előtt az érzéseit

és azt is bevalotta, hogy fél attól, hogy ebben a kapcsolatban jobban sérül, mint szeretne.

Forrás: Rtl2/Való Világ

Tudja, hogy Krisztiánnak a kinti életben barátnője van, ezért muszáj távolságot tartania, nehogy szerelmes legyen. A villa rosszfiúja viszont elmondta, hogy őt így kell elfogadni, neki világ életében voltak futó kalandjai, amikről a jövőben sem szeretne lemondani. Micivel való kapcsolatáról pedig úgy nyilatkozott, hogy kedveli és szeret vele lenni, de nem hiszi, hogy ebből bármi komoly is kialakulhat.

VV8: Mici és Krisztián szexelését hallgatták egész éjjel a villalakók

A minap Mici és Krisztián a sufniban estek egymásnak, és leszögezhetjük, hazai valóságshow-ban ilyen szexet még nem láthattunk. Később, az sem zavarta őket, hogy fényes nappal van, és Mici nyeregbe pattant, de láthattuk már Krisz méretes szerszámát is. Ám amíg mi ki tudjuk kapcsolni a tévét, ha sok, amit látunk: a villalakók kénytelenek éjszakánként egy pornófilm hallgatóivá vállni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.