Gáspár Laci mentoráltjai elárulták, mi bennük a plusz

X-Faktor Gáspár Laci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gápsár Laci a 25 év felettieket kapta meg mentoráltként, ő pedig úgy döntött, Balogh Esztert, Ónódi Jánost és Fejes Szandrát viszi magával az élő show-ba.

A Life.hu riportere arról faggata a 25 év felettiek csapatát, Gáspár Laci mentoráltjait, vajon mitől érzik azt, hogy nekik helyük van az X-Faktor élő adásaiban, vajon mi bennük az a bizonyos plusz.

János a hangját emelte ki, Szandra szerint az érzelmek átadásában erős, Eszter pedig az akarást említette meg, ami lássuk be, bőven van a vörös hajú lányban, ugyanis a székes feladatban még a színpadról sem akart lemenni, amikor Laci felállította. De minden jó, ha a vége jó, így bár kalandos úton, de Eszter is részt vehet az élő adásban.

Így készülnek a döntőre az X-Faktor lányaihttp://www.life.hu/sztarok/20161103-toth-gabi-es-csapata-igy-keszult-az-elo-adasokra.htmlA mentor házban végre kiderült, kik jutottak tovább az élő show-ba az X- Faktor tehetséges versenyzői közül. Ezúttal Tóth Gabi csapatát, a lányokat kérdezte érzéseikről a Life.hu riportere, néhány nappal az élő adás előtt. TV + SztárokOrigoAz Éjjel-nappal Budapest sztárja lett az RTL Klub új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161103-kovacs-dori-azaz-enb-zsofi-vezeti-az-x-faktor-kiseromusorat-az-rtl-klubon.htmlKovács Dóri, azaz ÉNB Zsófi vezeti az X-Faktor kísérőműsorát. TV + SztárokOrigoDurva szexpózokkal "sokkolja" a nézőket a Való Világhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-valo-vilag-meresz-szexpozok-a-villaban-mici-es-krisztian-a-legdurvabb-video.htmlEddig igencsak pikánsnak mondható a 2016-os Való Világ. A lakók korántsem nevezhetők szemérmesnek, sőt akadnak olyanok is, akik túlságosan átadták magukat a gyönyöröknek. Korábban összeszedtük a hazai valóságshow-k legmerészebb ágymutatványait, most viszont az idei adásokból csemegéztünk. Jó szórakozást! TV + SztárokOrigoSenki sem látogatja BB Évit a rehabonhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-bb-evit-ujsagirok-latogattak-meg-nekik-meselt.htmlBB Évi jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban újságírók látogatták meg, akiknek mesélt néhány dolgot jelenlegi életéről. TV + SztárokOrigoElképesztő titkok derültek ki Katalin hercegné kollégista éveirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-hihetetlen-sztorik-jelentek-meg-katalin-hercegne-fiatalkori-eveirol.htmlKomoly pletykák keltek szárnyra Katalin hercegné régi életéről, melyről egy hamarosan megjelenő könyv is mesélni fog. TV + Sztárok--Európában máris erős akcentusa lett Lindsay Lohannakhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-europaban-maris-eros-akcentusa-lett-lindsay-lohan-szinesznonek.htmlLindsay Lohan remek színésznő, ehhez kétség sem férhet. A sztár most azért került közröhej tárgyává, mert pár hetes európai tartózkodása alatt máris erős akcentusa lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.