párkapcsolat Cserpes Laura Gyurta Dániel úszó énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olimpiai bajnok úszó a hírek szerint szemet vetett a 28 éves énekesnőre, sőt már több randevú is történt a közelmúltban. 

A pár megismerkedésének történetét és bimbózó románcát igazi mesébe illő történetnek tartják a közös barátok, akik szerint már épp itt volt az ideje, hogy a fiatalok végre boldogok legyenek. „Dani elment a barátaival egy Cserpes Laura-koncertre szórakozni, és persze az sem volt titkolt célja, hogy megismerkedjen az énekesnővel”mondta a Blikknek az úszó egyik ismerőse.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt, Facebook/Cserpes Laura

„Laura szinte ragyog, rég nem láttuk ennyire vidámnak és felszabadultnak” – mondta a lapnak a lány egyik barátja, aki szerint a fiatalok egyelőre nem akarnak nyilatkozni a szerelmükről. Ám az első közös külföldi útjukon már túl vannak: Gyurta Dániel a norvégiai Magyar Nagykövetség meghívására Oslóban járt, ahová Laura is vele tartott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.