Ez a nő csúnyán kihasználta Cristiano Ronaldót

modell párkapcsolat Cristiano Ronaldo Desiré Cordero Ferrer szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a portugál focista soha többé nem akarja látni egykori párját, aki kissé visszaélt a szerelme hírnevével. 

A 23 éves Desiré Cordero Ferrer már a kapcsolatuk elején is ismert volt, hiszen Spanyolország legszebbjének választották még 2014-ben, ám a modell karrierje akkor indult be igazán, amikor Ronaldo felvállalta a kettőjük viszonyát – írja a Correio Da Manha.

I am positive, I am real #yamamay4everybody #yamamayofficial #realbody #realwoman

Desire Cordero (@desirecordero) által közzétett fénykép,

A lap szerint a felek nem váltak el harag nélkül, ugyanis a focista rettentően dühös egykori szerelmére, mert szerinte a lány csak kihasználta őt, hogy nagyobb ismertségre tegyen szert. Bár a 31 éves világklasszis valódi érzéseket táplált Desirée iránt, most azt mondta, hogy soha többé nem szeretne összejönni a spanyol szépséggel.

Cristiano Ronaldo háremének egyik tagja kitálalt

Egyszer már bekukkantottunk Cristiano Ronaldo otthonába, most pedig megtudhatjuk, hogy mégis mivel veszi le a lábáról randipartnereit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.