valóvilág ValóVilág 8 VV Tivy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Tivy szabályt szegett, amikor sokakkal közölte, Ginát szeretné kivinni párbajozni. Most pedig elnyerte méltó büntetését.

A nézők körülbelül fél órát szavazhattak, a kérdés pedig az volt, hogy Gina védettséget kapjon, avagy hármas párbaj legyen, ahol két ember esik ki. Nos, a tévénézők döntöttek:

Forrás: Life.hu

A büntetés: 50,74% döntött úgy, hogy Tivy ne hívhassa ki Ginát. Így a málnasrácnak újra kell terveznie önként vállalt párbaját. Kíváncsian várjuk, kit hív ki holnap!

Tivy szabályt szegett: Istenes Bence nagy bejelentést tett a ValóVilágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161108-istenes-bence-musorvezeto-nagy-bejelentest-tett-a-valovilag-8-ban.htmlTivy egy alapvető szabályt szegett meg. Bence a szabálykönyvből idézett, miszerint a kiválasztottnak tilos megneveznie, kit akar kihívni.TV + Sztárok--Amerikai elnökválasztás: Világsztárok, akik már leadták szavazataikathttp://www.life.hu/sztarok/20161108-amerikai-elnokvalasztar-es-a-vilagsztarok-akik-mar-leadtak-voksaikat-szavaztak.htmlA mai napon elnököt választ Amerika, így természetes, hogy rengeteg világsztár leadja a voksát. Összegyűjtöttük azokat, aki már éltek szavazati jogukkal. Listánk folyamatosan bővül. TV + Sztárok--Nótár May hírzárlatba burkolózott a magánélete kapcsánhttp://www.life.hu/sztarok/20161108-nem-akar-leendo-gyermekerol-beszelni-az-enekesno.htmlNem akarja elárulni leendő gyermeke nemét és nevét sem az énekesnő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBomba fotót villantott Lilu az Arab-félszigetrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161108-szexi-kepet-posztolt-magarol-lilu-a-vakaciozas-kozben.htmlA műsorvezető szexi fürdőruhás képpel örvendeztette meg Instagram-követőit. TV + Sztárok--Harry herceg közleményben kéri, hagyják békén barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161108-harry-herceg-kiadott-egy-kozlemenyt-hogy-hagyjak-beken-baratnojet.htmlHarry herceg barátnője iránt igen nagy az érdeklődés, rengeteg cikk jelenik meg Meghan Markle amerikai színésznőről, amit a királyi sarj már nem bír elviselni. Szeretné, ha a sajtó és a közvélemény békén hagyná kicsit kedvesét. TV + Sztárok--Így romantikázik együtt Majka és kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20161108-majka-romantikus-hetvegere-vitte-kedveset-foto-az-egyutt-toltott-percekrol.htmlA sztárpár romantikus két napot töltött együtt, ahol kipihenték az elmúlt hetek fáradalmait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.