Elviselhetetlen sztárok, akiktől mindenki falra mászik

Forrás: AFP -
forgatás hiszti színész Katherine Heigl Teri Hatcher Christian Bale Shia LaBeouf Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian szeretnénk azt hinni, hogy kedvenc sztárunk nemcsak a filmekben, de a való életben is roppant kedves. Ám a látszat néha csal! Számos hollywoodi hírességről terjednek olyan történetek, amelyek felfedik valódi énjüket. A következő összeállításunkban olyan ismert embereket vettünk górcső alá, akik már többször is csináltak botrányt egy-egy forgatás alatt. 

Shia LaBeouf

A 30 éves LaBeouf évek óta szerepel azon a képzeletbeli listán, amelyen a legbalhésabb színészek találhatók. A fiatal tehetségnek még Harrison Fordot és Steven Spielberget is sikerült magára haragítania, miután leszólta a közösen forgatott Indiana Jones-filmjüket. A Transformers-filmek sztárja először 2013 februárjában mutatta meg balhés oldalát, amikor faképnél hagyta a Broadway-n futó Árvák című darab próbáit, miután nyilvános vitába keveredett a darab rendezőjével. De ez nem minden! A Twitter-oldalán egy igen durva mondattal próbálta megalázni a kollégáit: "A színház nem a nagyoknak való, hanem a söpredéknek."

A fiatal tehetségnek még Harrison Fordot és Steven Spielberget is sikerült magára haragítania Forrás: AFP

Katherine Heigl

Bár a 37 éves szőke bombázó legtöbbször egy igen szerethető karaktert alakít a filmvásznon, a való életben egy igazi fúria. A hírek szerint nagyon nehezen bújik elő a lakókocsijából, emellett állandóan megkérdőjelezi a forgatókönyvet. A színésznőnek számtalan rossz szokása van, amelyekkel az őrületbe kergeti a munkatársait. Katherine egyébként a sajtó elől sem rejti véka alá a véleményét: a Felkoppintva szerinte szexista, a Grace klinika című sorozatról pedig azt mondta, hogy az alkotás rossz írói miatt soha nem fogják Emmy-díjra jelölni a produkciót. Ehhez képest 2007-ben a műsor megkapta az elismerést.

A színésznőnek számtalan rossz szokása van Forrás: AFP

Teri Hatcher

Bár a tévében úgy tűnt, hogy a Született feleségek sztárjai imádják egymást, a forgatásokon alig szóltak egymáshoz. A sorozat alkotója, Marc Cherry szerint ez nem véletlen, hiszen Teri "a leggonoszabb nő a világon". A színésznőt kolléganői sem szerették túlságosan, ami a show végeztével ki is derült: Eva Longoria, Marcia Cross, Felicity Huffman és Vanessa Williams ugyanis közös búcsúajándékkal lepték meg a stábtagokat, Hatchert azonban kihagyták a szervezésből, sőt a neve a mellékelt üdvözlőkártyán sem szerepelt.

A színésznőt kolléganői sem szerették túlságosan Forrás: AFP

Jennifer Aniston

Mi nem igazán csodálkozunk a dolgon, hiszen egy igazi világsztárról beszélünk. A hírek szerint Aniston sosem vegyül a stábtagokkal, sőt miközben mások leülnek egymással beszélgetni, addig a színésznő elvonul a luxuslakókocsijába. Továbbá a színésznő azt is elvárja, hogy saját fodrásza is mindig vele utazhasson a forgatásokra, ami heti tízmillió forintnak megfelelő összegbe kerül a stúdiónak. Emellett Jennifer imád félmeztelenül flangálni, melyet a forgatásokon sem hajlandó mellőzni.

A hírek szerint Aniston sosem vegyül a stábtagokkal Forrás: AFP

Christian Bale

A 42 éves Oscar- és Golden Globe-díjas brit színész roppant szigorúan veszi a munkáját. Sok stúdió nem szeret együtt dolgozni vele, mivel lobbanékony természete sokszor megijeszti a körülötte dolgozó embereket. A színész továbbá izgalmasnak tartja az erőszakot, és úgy véli, hogy sokszor ez a megoldás a problémákra. A sztár egyébként a sajtóval sem kedvesebb: utál interjút adni, így nagyon nehezen lehet belőle "kipréselni" egy normális nyilatkozatot.

Utál interjút adni Forrás: AFP

Ők a világ leggazdagabb sztárjai – repkednek a milliárdok

Ezek a világsztárok rengeteget dolgoznak, ám munkájuk sokszorosan megtérül: több milliárd dollárt tudhatnak a számlájukon évente. Íme, a legjobban kereső celebek listája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.