rajongó Tim Peake énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár turnéja alatt mindig szakít időt egy kis kikapcsolódásra. Most például egyik imádott példaképével találkozhatott, és egy igazán vagány estét töltöttek együtt.

Az énekesnő még múlt héten ment el a NASA houstoni űrközpontjába, ahol az ismert űrhajós, Tim Peake volt a vezetője. Adele régóta rajong a férfiért, persze csak a munkája miatt. A közös képek után a texasi Austinba mentek, ahol buliztak egy nagyot Sia koncertjén - írja a Mirror.

Adele egy űrhajósért rajong Forrás: AFP/Valerie Macon

"Három sör után már nekem is jó kedvem lett: az este végére már Sia egyik parókája volt rajtam" - mesélte Adele, akinek csak turnéja utolsó, phoenixi állomása után marad ideje a pihenésre. Bár Adele 2016-os világkörüli koncertturnéjára pillanatok alatt elkeltek a jegyek, a 28 éves brit énekesnő ennek ellenére egy évtizedre vissza akar vonulni a turnézástól. Ennek oka, hogy több időt szeretne a családjával tölteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.