Puskás Peti majdnem elveszítette élete szerelmét

Forrás: RTL Klub -
válság Puskás Peti Eke Angéla szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár fordulópont elé állította Puskás Petit és szerelmét. Úgy tűnt, hogy az elkövetkező időket már nem együtt fogják tölteni.

A nyári szezon komoly megpróbáltatások elé állította Puskás Petit és párját, Eke Angélát. Amíg Peti az X-Faktor mentoraként meghallgatásokon vett részt, és turnékra járt a The Biebers nevű zenekarával, addig Angéla szomorú magányában töltötte a vakációját, ugyanis a színésznőnek pont ebben az időszakban zárult le a színházi évada, így nem is tudta magát mivel lekötni. Ahogy teltek a hetek, egyre inkább úgy érezte, hogy tiszta vizet kell önteni a pohárba.

Puskás Peti nőnapi meglepetése szerelmének, Angélának Forrás: Redlemon

„Mi értelme a kapcsolatunknak, ha alig tudunk találkozni?"

A beszélgetés során Peti megértette, hogy ha nem változtatnak a helyzetükön, akkor könnyedén elveszítheti szerelmét. Angéla is ugyanígy érzett, meg volt ijedve a jövőtől. Saját bevallásuk szerint az érzelmeik semmit nem változtak egymás iránt, csak a sok munka elsodorta őket egymástól.

Szabadúszóként Petinek muszáj megragadnia a felkínálkozó lehetőségeket, mert olyan időszaka is volt már a múltban, amikor egyáltalán nem kapott felkéréseket. A kapcsolatuk elemzése után arra jutottak, hogy a jövőben a saját életükre fogják fektetni a hangsúlyt, mert

késbbb családot is szeretnének.

Puskás Péter és Eke Angéla Forrás: RTL Klub

Megállapodtak, hogy annyi időt töltenek együtt, amennyit csak lehet. Lopott 5 percek, 1 órák is számítanak, és esténként, akármennyire is fáradtak, szakítanak időt arra, hogy beszélgessenek. Megismerkedésük is romantikus volt, mert

Peti egy hónapig udvarolt, mire Angéla beadta a derekát

egy személyes találkozóra. Már az első randin kiderült, hogy őket egymásnak szánta az ég. „Egyértelműen Angélával képzelem el a jövőt" - vallotta be az énekes a Meglepetés magazinnak.

A 31 éves férfi nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy szakmabeli párt talált magának, mert szerinte egy civil életet élő nő nem lenne vele ennyire toleráns.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.