Így fest Angelina Jolie a válás után

fotó színésznő válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár először szerepelt a nyilvánosság előtt azóta, hogy bejelentette válását férjével, Brad Pitt-tel. A felvétel alapján a sztár kissé sápadt és megviselt. 

A felvételt a Nemzetközi Büntetőbíróság tette közzé még pénteken, melyben Angelina Jolie a gyermekjogok mellett kampányol. A 41 éves híresség szerint fontos, hogy minden tekintetben kiálljunk gyermekeink biztonságáért. Az édesanya a helyzethez képest jól fest, ám az arca kissé be van esve.

Az elmúlt hetekben kissé eldurvult Angelina Jolie és Brad Pitt válása. Már maga a tény is sokkoló volt, de amik azóta napvilágra kerültek, sokkal jobban felkavarták az állóvizet, amiben Brad Pitt csak kapálózik. Az édesapa most mindenáron be akarja bizonyítani, hogy nem bántotta a gyermekeit.

Brad Pitt besokallt?

Állítják: az Oscar-díjas színész megelégelte, hogy lépten-nyomon belebotlik felesége, Angelina Jolie régi ügyeibe, és már a válás is megfordult a fejében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.