Gáspár Bea szerint Győző úgy viselkedik, mint egy gyerek

Forrás: Facebook/Gáspár Győző -
Bárdosi Sándor házasság Gáspár Győző Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bezártság bizony a legjobb kapcsolatokban is feszültséget okoz, ezt tudja Gáspár Bea is, aki évtizedek óta Győzike felesége. Bea asszony úgy véli, meg kell tanulnunk elviselni a családunkat. Hozzá hasonlóan Bárdosi Sándor birkózó is hosszú ideje él kapcsolatban, és természetesen ők is szoktak vitatkozni.

Gáspár Bea és Bárdosi Sándor is feltűnik a kocsis reality műsorban, ahol civil pároknak kell teljesíteniük feladatokat. Autókázás közben hosszú időt töltenek összezárva, ami nem kis feszültséget okoz, még a legstabilabb kapcsolatokban is, akárcsak a való életben. Gáspár Bea - aki nemrég betegségéről vallott - és férje, Győzike több mint 23 éve házasok, és bár kapcsolatuk jó pár mélypontot megélt, mégis kitartanak egymás mellett.

Gáspár Bea házasságáról nyilatkozott Forrás: Facebook/Gáspár Győző

„Az autós realityben hetekig össze vannak zárva a versenyzők, ez nyilván nem könnyű helyzet. Mi is Győzővel a legapróbb dolgokon is össze tudunk veszni, hogy például miért nem vitte le a szemetet, miért ide dobta a szennyest. Én ilyenkor veszek egy jó nagy levegőt és ráhagyom a dolgokat. Nem kell mindent túl komolyan venni" - mesélte Bea asszony.

„Az embernek meg kell tanulnia a saját családját elviselni, ami sokszor nehéz.

Nekünk sem zökkenőmentes a kapcsolatunk, amikor például a bíróság adócsalással vádolt, az nagyon megviselt minket, de közelebb is hozott a sok megpróbáltatás" - tette hozzá Bea.

„Győző otthon egyébként úgy viselkedik, mint egy gyerek, akit a tenyerén kell hordozni.

Tulajdonképpen semmit nem csinál a ház körül, és egyáltalán nem segít a háztartásban, de ezt már megszoktam. Úgy vagyok vele, hogy végülis ő hozza a pénzt, műsort vezet, fellépésekre jár, nagyon elfoglalt" - mondta a feleség. Bea asszony mellett Bárdosi Sándor is szerepel az autós valóságshowban, feleségével 7 éve alkotnak egy párt, 4 éve pedig boldog házasságban élnek. Kapcsolatuk villámgyorsan kibontakozott, megismerkedésük után pár héttel már össze is költöztek és azóta is elválaszthatatlanok.

Bárdosi Sándorék tervezik a második babát Forrás: MTI/Illyés Tibor

„Egy rendezvényen találkoztunk először és pár mondat után tudtam, hogy akarom ezt a nőt, ő lesz a feleségem. A harmadik randi óta együtt élünk és szinte non-stop együtt vagyunk, mivel közösen dolgozunk az edzőteremben. A Flúgos Futamban szereplő párok is egész napra össze vannak zárva, de szerintem, ha ezt nem bírják ki és nem tudják egymást elviselni, akkor nem is illenek össze igazán.

Mi egyébként olyan olaszosan élünk, kiabálunk, veszekszünk aztán megbeszéljük a dolgokat,

nem söpörjük a szőnyeg alá a problémákat" - mesélte a birkózó. Bárdosi Sándor most gőzerővel a munkára koncentrál, de a családot sem hanyagolja el, kisfiukat is mindenhova viszik magukkal. Ráadásul a kistestvér is tervben van: „Maradjunk annyiban, hogy folyamatban van..." - mesélte nevetve Bárdosi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.