Elképesztő formában van a 71 éves Goldie Hawn

Forrás: NORTHFOTO -
buli Goldie Hawn születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas amerikai színésznő betöltötte a 71. életévét, ez alkalomból hétvégén hatalmas bulit csaptak neki a szerettei! A sztár családja és barátai körében nagyon jó hangulatban ünnepelt.

Goldie Hawn november 21-én betöltötte a 71. életévét, de a bulival nem vártak a születése napjáig. Már hétvégén megtartották a partit, amin a sztár családja és barátai vettek részt. Az Oscar-díjas színésznő kirobbanó formában érkezett meg a bulira, a fotók alapján nehéz elhinni, hogy már ennyi idős!

Goldie Hawn 71 éves Forrás: NORTHFOTO

A színésznő lánya, Kate Hudson több képet is közzétett a buliról, ami minden bizonnyal nem egy nyugdíjas parti volt! A lányok nagyon jól érezték magukat, és egy kis erotikát is belecsempésztek a szórakozásba. A Kate Hudson által megosztott fotón a lányok egymás mellét markolásszák, Goldie Hawn sem maradt ki a taperolásból! Úgy mulatott, akár egy tinédzser.

Mama and her girls ❤️️ ❤️️ #AllHandsOnDeck #HappyBirthdayWeekend #MamaGoldie @officialgoldiehawn

Kate Hudson (@katehudson) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.