Katalin és Vilmos eljegyzési fotósa kulisszatitkokat árult el

Forrás: ZUMAPRESS.com/UPPA/Z03 -
fotó eljegyzés Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Katalin és Vilmos eljegyezték egymást első dolguk volt hivatalos fotókat készíteni szerelmük nagy pillanatáról. Egyetlen egy fotó volt, ami meghódította a világot, ennek a képnek az elkészültéről vallott fényképészük, Mario Testino.

A pár 2010-ben tette hivatalossá a kapcsolatát, ekkor kérte meg Vilmos szerelme kezét. Az emberek elájultak már a hír hallatán is, de még inkább odavoltak, amikor megpillantották az eljegyzési fotókat. Egy kép különösen elnyerte mindenki tetszését, ez volt az a fotó, ami bejárta a világot. Ennek a történetét mesélte el Mario Testino fényképész.

Katalin és Vilmos eljegyzési fotósa kulisszatitkokat árult el a képről Forrás: ZUMAPRESS.com/UPPA/Z03

"Rengeteget vártam, körülbelül egy vagy két órát, hogy tökéletes eljegyzési képet készítsek. De nem voltam teljesen elégedett az eredménnyel. Aztán, amikor befejeztük a fotózást ők éppen indulni készültek és hirtelen megölelték egymást egy radiátor előtt. Azonnal fogtam a kamerámat, és lőttem egy képet. Ez volt az a kép, ami megjelent mindenhol. Spontán és érzelmes. Rögtön látszik, hogy teljesen szerelmesek egymásba" - árulta el a Huffingtonpostnak a fotós a híres kép történetét.

Katalin hercegnő belehúzott: sokba kerül az udvarnak Vilmos herceg neje

Különösen drágára sikerült Katalin és Vilmos herceg kanadai körútja – már ami a hercegnő outfitjeit illeti. Ennyit költött az udvar arra, hogy tökéletesen nézzen ki Katalin.

Fantasztikus nő lett Geszler Dorottya lányahttp://www.life.hu/sztarok/20161121-geszler-dorottya-lanya-is-olyan-szep-akar-az-anyja.htmlKözös fotóval kápráztatta el a rajongókat anya és lánya a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Megérkezett a szerelem Nyári Dia életébe: bemutatta párját!http://www.life.hu/sztarok/20161121-nyari-dia-bemutatta-szerelmet-kovacs-daniel-az-mtva-sportriportere.htmlNyári Dia hosszú ideig várt, hogy újra rátaláljon a szerelem, de most végre újra boldog. Párja a szintén tévés berkekben mozgó Kovács Dániel, az MTVA sportriportere. TV + SztárokOrigoMelania Trump nem kér a Fehér Házbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161121-nem-koltozik-ferjevel-melania-trump.htmlNem költözik férjével a Fehér Házba Melania Trump és 10 éves fiuk. TV + Sztárok--Sütő Enikő elárulta, hogyan választják ki a Miss Universe Hungary győzteséthttp://www.life.hu/sztarok/20161121-suto-eniko-elarulta-mi-alapjan-valasztjak-ki-a-miss-universe-hungary-gyozteset.htmlVasárnap újabb egy évre választották meg a Miss Universe Hungary győztesét, a korona végül Bódizs Vera fejére került. Sütő Enikő a life.hu riporterének elárulta, a rengeteg gyönyörű nő közül hogyan választották ki azt az egyet, aki megnyerte a versenyt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSebestyén Balázst megfenyegette a Class FM vezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161121-sebestyen-balazst-megfenyegette-a-class-fm-vezetoje-mcnutt.htmlSzombaton, november 19-én éjjel elhallgatott a Class FM. Sebestyén Balázsék népszerű műsorát, a Morning Show-t már pár nappal korábban elkaszálták, amikor is a rádió közleményt adott ki, és valótlanságot állított Balázsról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTitokban eljegyezték Weisz Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20161121-weisz-fanni-modellt-titokban-eljegyezte-baratja.htmlNemrég még arról írtunk, nagyon aggódik a családja Weisz Fanniért, aki teljesen szerelme bűvkörébe került, és elfordult régi életétől és családjától, most azonban kiderült: a lány biztos a dolgában, kedvese ugyanis már gyűrűt is húzott az ujjára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.