Hoppá! Gáspár Evelin újra megmutatta szíve választottját

Forrás: Facebook/Gáspár Evelin -
szerelem Gáspár Evelin kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin élete minden tekintetben tökéletes: sikerült megszabadulnia súlyfeleslegétől, és a szerelem is rátalált. Bár Evelin párjával nem gyakran mutatkozik, mindenki szerencséjére olykor azért tesz kivétel.

Minden helyrekerült Gáspár Evelin életében. Kitartó munkával sikerült megszabadulnia súlyfeleslegétől, azóta már másokat is inspirál arra, hogy ne adják fel a küzdelmet, mert az elszántságnak meg lesz az eredménye. Gáspár Győző lánya mióta lefogyott előszeretettel oszt meg magáról dögösebbnél dögösebb képeket, azonban mélyebb bepillantást nem nagyon enged az életébe.

Evelin újra megmutatta szíve választottját Forrás: Facebook/Gáspár Evelin

Szerencsére azonban olykor kivételt tesz, így azt már egy jó ideje tudjuk, hogy komoly kapcsolata van, ám túl sok közös fotót nem posztol szerelméről. Evelin azonban nemrég megszánta rajongóit, és Instagram-oldalárameg egy szelfit tett ki kettejükről: a fiatal szerelmes lány piros ajkakkal és hullámos fürtökkel pózol, míg párja védelmezőn áll a háta mögött.

☺️

GE (@evelingaspar) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.