Jennifer Lawrence Taylor Swift milliárd csúcsgázsi Rihanna Neymar fizetés Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ép ésszel fel sem foghatók azok az összegek, melyeket ezek a hírességek visznek haza egy-egy forgatás végeztével. Bár még a 30. életévüket sem töltötték be, máris olyan vagyonnal rendelkeznek, mely életük végéig kitart majd. Nézzük a világ leggazdagabb milliárdosait.

Jennifer Lawrence

A 26 éves Lawrence a legjobban fizetett hollywoodi színésznők listáján szerepel már évek óta. Az Oscar-díjas sztár évente közel 46 millió dollárt tesz zsebre, mellyel megelőzi a többi kollégáját. Ez közel 13 milliárd magyar forintnak felel meg. Persze ez az összeg csak a töredéke a fizetésének, hiszen még hozzá jönnek a különböző reklámkampányok és szereplések. A fiatal színésznő 2015-ben első helyen végzett a Forbes fizetési listáján, olyan sztárokat megelőzve, mint például Scarlett Johansson. Lawrence-nek eddigi legnagyobb gázsiját az Éhezők viadala harmadik része hozta, hiszen a film bevételéből is részesedett, emellett pedig a Dior arca is, ami szintén nem fizethet rosszul.

Jennifer Lawrence közel 46 millió dollárt keres egy évben Forrás: AFP/Richard Goldschmidt

Ed Sheeran

Angol énekes, dalszövegíró. A suffolki Framlinghamben nevelkedett, majd 2008-ban Londonba költözött, hogy zenei karriert építsen. A terv bejött, hiszen a 25 éves fiú elképesztően gyorsan került a népszerűségi listák elejére. Sheeran ma már két Grammy-díj büszke tulajdonosa, emellett évente közel 35 millió dollárt, vagyis 10,15 milliárd forintot visz haza. A sztár ezzel idén is felkerült a Forbes leggazdagabb 30 év alatti hírességei közé. Idén ráadásul ő nyerte az Év legjobb dalának és a Legjobb Pop előadásnak járó díjakat is. A 2016-os évben ismét stúdióba vonult, jelenleg harmadik korongján dolgozik.

Ed Sheeran ma már két Grammy-díj büszke tulajdonosa Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Neymar

Neymar da Silva Santos Júnior jelenleg a Barcelona és a brazil válogatott támadója. A 24 éves labdarúgó tudja, mi számít igazán csúcsgázsinak: 2013-ban 35 millió euróért "vette meg" őt az FC Barcelona, méghozzá öt évre. Persze ez az összeg nem minden! Ő a Nike, a Red Bull, a Panasonic, a Konami és a Gilette arca, mely jócskán megnövelte a fiatal sportoló bankszámláját.

Neymar is meglehetősen "vastag" bankszámlával rendelkezik Forrás: AFP/Albert Llop

Rihanna

A nyolcszoros Grammy-díjas barbadosi énekesnő 28 évesen mindent elért már, melyre egy előadóművész vágyik. Ebben az évben a legnagyobb magyar rajongók élőben is találkozhattak vele a Szigeten, ám nem pont úgy alakultak a dolgok, mint várták. Rihanna évente mintegy 75 millió dollárt tesz zsebre, mely körülbelül 22 milliárd forintnak felel meg. A sztár ezen kívül mással is meghódította a zenei piacot: az ANTI elnevezésű albumával megdöntötte Elvis Presley rekordját, ugyanis 21 olyan dala is lett, mellyel a toplista első helyéig jutott. Emellett a Dior, a Puma és a Samsung arca is volt már az elmúlt években.

Rihanna még Elvis Presley rekordját is megdöntötte: 21 száma végzett a toplisták első helyén Forrás: i-D Magazine

Taylor Swift

A Grammy-díjas country-pop énekesnő 26 évesen igazi világsztárnak számít. Bár a magánélete romokban hever, a karrierjére nem lehet panasza. 2016-ban közel 170 millió dollárt, azaz átszámítva több, mint 49 milliárd forintot keresett csak az énekléssel. Persze ez nem véletlen. Taylor évekkel ezelőtt még csak a fiatal tinédzserek mp3 lejátszóin volt hallható, ma már viszont a legnagyobb sztárokkal dolgozhat együtt, sőt legutóbbi albumából csak az első héten több mint egymillió példány fogyott el.

Taylor Swift több, mint 49 milliárd forintot keresett csak az énekléssel Forrás: AFP/Suzanne Cordeiro

Forrás: Az idei Forbes magazin összeállítása.

Elviselhetetlen sztárok, akiktől mindenki falra mászik

Számos hollywoodi hírességről terjednek olyan történetek, amelyek felfedik valódi énjüket. A következő összeállításunkban olyan ismert embereket vettünk górcső alá, akik már többször is csináltak botrányt egy-egy forgatás alatt.
Michael Schumacher Facebook-posztjától robbant fel az internethttp://www.life.hu/sztarok/20161114-michael-schumacher-kozossegi-oldala-egyelore-semmi-hir-a-vilagbajnokrol.htmlA világbajnok két és fél éve szenvedett súlyos síbalesetet, azóta alig tudunk valamit az egészségi állapotáról. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs a Morning Show sorsáról beszélt, végleg elhallgathat a reggeli műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-sebestyen-balazs-elarulta-lehet-hogy-nem-radioznak.htmlA Class FM elhallgatott, és vége lett sokak kedvenc reggeli műsorának, a Morning Show-nak. A körülmények korántsem voltak tiszták, de most már mindenkit csak az érdekel, hogy hogyan tovább. Lehetőségeikről és feltételeikről beszélt őszintén Sebestyén Balázs. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMagyar hírességek, akik 40 év felett vállaltak gyermeket http://www.life.hu/sztarok/20161122-edesanyak-akik-negyven-eves-koruk-utan-szultek-liptai-claudia-es-jakupcsek-gabriella.htmlEgy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban. Vannak, akik fiatalon, mások kicsit később vállalják, hogy bővüljön a család. A magyar sztárvilágban több olyan édesanya is van, aki a negyedik X után hozta világra a gyermekét. TV + Sztárok--Sztárok, akik évekig keményen drogoztak http://www.life.hu/sztarok/20161121-vilagsztarok-akik-sokszor-nyultak-a-droghoz-lady-gaga-es-lindsay-lohan.htmlCsillogás és pénz? Ezek a sztárok úgy gondolták, hogy ezekkel az eszközökkel bármit megengedhetnek maguknak, még a nyilvános drogozástól sem riadtak vissza. Kokain, heroin, LSD, marihuána – nézzük, ki mivel "nyugtatta" magát. TV + SztárokAFPBrad Pitt lemondott a gyerekeiről? http://www.life.hu/sztarok/20161121-brad-pitt-es-angelina-jolie-kozott-forrnak-az-indulatok-valas.htmlAz édesapa dühösen hagyta ott a gyerekeit, miután azok nem voltak hajlandóak apának szólítani őt. TV + Sztárok--Kiderült, Brad Pitt miért ivott és szívott Angelina Jolie melletthttp://www.life.hu/sztarok/20161120-brad-pitt-sokat-szenvedett-angelina-jolie-mellett-errol-nyilatkozott-egy-szineszno.htmlChelsea Handler nem rejtette véka alá a véleményét, és egy nyilvános eseményen durván beszólt Angelina Jolie-nak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.