Vince Aliz Liza X-Faktor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor negyedik élő show-jában is sok kiváló előadót láthattunk, akik mindent beleadtak, hogy megnyerjék a nézők szavazatait. Mindenki sajnos azonban nem maradhat, ezúttal egy versenyzőnek kellett távoznia, akinek az álma már nem válik valóra. Vince Aliz Liza esett ki a tehetségkutatóból.

A mentoroknak ismét búcsúzniuk kellett valakitől, akit szívük szerint nem engedtek volna el. Az X-Faktor negyedik élő show-ja véget ért, de nemcsak a műsor, valaki számára az egész verseny is. A hat előadóból már csak öten készülhetnek a következő produkciójukra, ennyien vannak még versenyben az első helyért.

Íme, a negyedik X-Faktor kiesője: Vince Aliz Liza (a kép bal oldalán) Forrás: RTL Klub

Ez azt is jelenti, hogy az eddigi gyakorlattal ellentétben csak egy versenyző esett ki. A nézők szavazatai alapján Fejes Szandrának és Vince Aliznak kellett párbajoznia egymással, mindkettőjüket megérintette már a kiesés szele, tehát nem először kapták már a legkevesebb szavazatot. Az énekesnők mondhatni már rutinosan vágtak bele a párbajba. A mentorok nem tudtak dönteni, így a nézők szavazatai alapján Vince Aliz Liza végleg elbúcsúzott, számára véget ért a verseny.

Sztárok, akik állítólag homoszexuálisokhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-homoszexualis-sztarok-oket-tartjak-annak-hollywoodban-john-travolta-es-leonardo-dicaprio.htmlBár a világon több millió nő rajong értük, a hírek szerint nem teljesen azok, akiknek mutatják magukat. Néhányuknak felesége és családja is van már, ám van egy életük, melyet titkolnak a nyilvánosság elől. Íme, pár hollywoodi sztár, akiről régóta rebesgetik, hogy valójában a saját neméhez vonzódik. TV + SztárokAFPMata Ricsi produkcióját minden mentor untahttp://www.life.hu/sztarok/20161126-mata-ricsi-kemeny-kritikakat-kapott-untak-a-produkciojat.htmlMata Ricsi egy régi magyar fiúbanda nagy slágerét adta elő, mégpedig a Keresem a lányt. A 15 éves énekes nem kapott túl sok dicséretet az éneklés után, nem nyerte el sem Gabi, sem Laci, sem pedig ByeAlex tetszését. Unták a produkciót. TV + Sztárok--Sárközi Ákos, a Konyhafőnök zsűrije az első héten kiesett volna a műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161126-sarkozi-akos-a-konyhafonok-zsurije-az-elso-heten-kiesett-volna-a-musorbol.htmlSárközi Ákost, a COMETen kapta mikrofonvégre a Life.hu riportere. Arról faggatuk, miért pont ő lett a jó zsaru a műsorban.TV + Sztárok--Válnak vagy nem? Egy hét alatt kell dönteniük Hajdúéknakhttp://www.life.hu/sztarok/20161126-egy-het-alatt-kell-dontenie-hajdu-peternek-es-sarka-katanak-valnak-e.htmlDecember elején kerül sor Hajdú Péter és Sarka Kata békéltető tárgyalására, de még mindig nem tudják, hogy elváljanak-e.TV + Sztárok--Ezt gondolják a celebek a cometes jelölésükrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161126-ezt-gondoljak-a-celebek-a-cometes-jelolesukrol-comet-2016.htmlA COMETen új kategóriák is voltak idén, már a legjobb színészekre és színésznőkre is lehetett szavazni. A sztárok arról vallottak a Life.hu-nak, mit gondolnak a jelölésről és a konkurenciáról a kategóriájukon belül. TV + Sztárok--Kiss Ádám megnyerte a COMETet, fel is kínálta a golyójáthttp://www.life.hu/sztarok/20161126-kiss-adam-megnyerte-a-cometet-felkinalta-a-golyojat.htmlKiss Ádámnak is gratuláltunk, hogy megnyerte a Cometet, a humorista pedig fel is kínálta riporterünknek a golyóját.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.