A Sztárban sztár + 1 kicsi győztes párosa Feke Pál és Kornis Anna

Korda György Sztárban sztár meg egy kicsi Balázs Klári Kornis Anna Feke Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitűnően teljesítette Feke Pál és Kornis Anna a Sztárban sztár + 1 kicsi első feladatát. A párosnak Korda Györgyöt és Balázs Klárit kellett leutánoznia, és fantasztikusan sikerült! Nem csoda, hogy ők lettek az elsők.

Vasárnap elindult a nagy sikerű Sztárban sztár gyerekverziója, amelyben kis tehetségek felnőttek oldalán bizonyíthatják, mire képesek. A koncepció az eredeti műsorhoz hasonló annyi különbséggel, hogy nincs kieső. Van azonban abszolút győztese minden estének, 10 páros küzd azért, hogy ők lehessenek a legjobbak.

A Sztárban sztár + 1 kicsi győztes párosa Feke Pál és Kornis Anna Forrás: Facebook/Sztárban sztár + 1 kicsi

Az első adásban rengeteg aranyos átalakulást láthattunk, természetesen a gyerekek között még volt olyan, aki nem tudott teljesen feloldódni a színpadon, de lesz lehetősége gyakorolni, ugyanis minden páros végig versenyben marad. Az első műsorban Feke Pál és Kornis Anna párosa aratta a legnagyobb sikert, amit a szavazatok is igazoltak: Korda Gyuri és Balázs Kláriként ők lettek az első hét győztes párosa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.