Jakupcsek Gabriella rossz ómen lenne?

Forrás: Atv/Esti Frizbi -
Esti Frizbi Jakupcsek Gabriella Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorának vendége Jakupcsek Gabi volt, aki közölte a showmannel, vigyázzon, mit kérdez, mert volt aki 'pórul járt' már miatta...

Jakupcsek Gabriellát botrányos menesztéséről kérdezte Hajdú. A műsorvezető nő készségesen válaszolt mindenre, amikor Hajdú azt kezdte boncolgatni, hogy bizony őt a felvétel közben nem tudnák kirúgni: "Most itt ülünk. Engem nem tudnának kirúgni innen"- ecsetelte a showman, mire Gabi meglepő és őszinte választ adott.

Hajdú Péter vendége Jakupcsek Gabriella volt Forrás: Atv/Esti Frizbi

"Te csak azt hiszed. Nem szeretnék rossz ómen lenni Peti, mert pont ott ültem a Sebestyén Balázséknál és ezen viccelődtünk. Pont ezt kérdezte ő is tőlem, és három óra múlva ott volt a levél, hogy holnap nem kell jönniük. Úgyhogy a helyedben nem kérdeznék ilyet"- mondta nevetve Jakupcsek.

Az ominózus beszélgetést itt láthatjátok.

VV Zsolti elveszi feleségül szerelmét Patrikothttp://www.life.hu/sztarok/20161128-vv-zsolti-meghazasodik-szerelmevel-patrikkal.htmlVV Zsolti a párbaj alatt szinte senki másra sem tudott figyelni, mint a sorok között ülő szerelmére Patrikra, aki egy igazán különleges meglepetéssel várta a villalakót... TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs kijelentette: Nem barátkozik Szabó Zsófivalhttp://www.life.hu/sztarok/20161121-sebestyen-balazs-nem-akar-baratkozni-szabo-zsofival.htmlÚjra látható a képernyőkön Sebestyén Balázs műsora a megújult Gyertek át! című sztáros beszólogatós vetélkedő. Az első adásban Szabó Zsófi, Hajdú Péter, Lali, Kiss Ramóna, Vadon Jani és Debreczeni Zita voltak a meghívott sztárok. TV + Sztárok--Interjú a Sztárban sztár győztesével -Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20161114-a-sztarban-sztar-gyoztesevel-keszitett-interjut-a-life-hu-riportere.htmlA Sztárban sztár 4. szériája is lezajlott, a döntőt pedig Veréb Tamás nyerte, aki fantasztikus hangjával maga mögé utasította a nála sokkal híresebb kollégáit is. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski kerek popsit villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20161115-emily-ratajkowski-hatsojatol-felrobbant-az-internet.htmlEmily Ratajkowski arról híres, hogy híres. Illetve arról is, hogy szinte minden nap ledobja a textilt egy-egy szexi fotó kedvéért. Ezúttal sem tett kivételt a hollywood-i celeb... TV + SztárokOrigoKozso és exe kéz a kézben járják a világothttp://www.life.hu/sztarok/20161110-kozso-es-volt-baratnoje-egyutt-jarjak-a-vilagot.htmlKozso és Keira több időt töltenek együtt, mint külön, pedig egy évvel ezelőtt szakítottak. TV + Sztárok--Több szexet akarna Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20161110-rendszeresebb-szexre-vagyna-varkonyi-andrea.htmlTöbbször bújna ágyba Várkonyi Andrea, mint párja, Bochkor Gábor. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.