VV Zsolti, a Való Világ 8 kiesője elengedte a játékot, hiányzott a szerelme

Forrás: RTL II -
VV Zsolti Való Világ kieső Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ 8 hármas párbajából Mici és Zsolti esett ki. A meleg fiút a Life.hu riportere arról kérdezte, miért pont Dávidot vitte párbajra, hiszen tipikusan az olyan figurák nyerik a valóságshow-kat, mint a kihívottja.

Zsolti a beköltözéskor párbaj nélkül akarta megnyerni a játékot, most azonban másképp nyilatkozott. Mikor kihívta Dávidot, már tudta, hogy ki fog esni.

VV Zsolti Forrás: RTL II

Állítása szerint elengedte az egészet, mert annyira marta a szerelme hiánya, amit már nem tudott elvilselni. SZámára nem feltétlenül a 36 millió a nyeremény, neki minden pézt megér, hogy a párjával lehet és átölelheti.

VV Mici úgy gondolja, az édesanyja nem lesz büszke ráhttp://www.life.hu/sztarok/20161128-vv-mici-a-valo-vilag-8-kiesoje-a-life-hu-nak-adott-interjut.htmlMici és Zsolti esett ki a Való Világ nyolcadik szériájából, Dávid költözhetett vissza a villába. Az egyik kiseővel, a szexkazán Micivel a Life.hu riportere beszélgetett.TV + Sztárok--VV8 - A hármas párbaj győztese Dávid letthttp://www.life.hu/sztarok/20161127-a-valovilag8-harmas-parbajanak-gyoztese.htmlAhogy megírtuk, a ValóVilág hármas párbajából elsőként, még a villában Mici esett ki 15 százalékkal A srácok, Zsolti és Dávid a stúdióban küzdöttek meg egymással. A nézők úgy döntöttek, hogy az egykori orvostanhallgató játszhat tovább a 36 millió forintért. TV + SztárokOrigo"Gémóver" - Máris kiesett a ValóVilágból a szexőrült Micihttp://www.life.hu/sztarok/20161127-a-valovilag8-harmas-parbajanak-elso-kiesoje-mici.htmlAhogy olvasóink is látni "megjósolták", a ValóVilág8 hármas párbajában a legkevesebb szavazatot Mici kapta. Ő már biztosan nem küzdhet a 36 millióért. TV + SztárokOrigoElképesztő vagyonnal rendelkezik Rihanna és még csak huszonéveshttp://www.life.hu/sztarok/20161125-fiatal-milliardos-sztarok-jennifer-lawrence-es-taylor-swift-erre-koltik-a-penzt.htmlÉpp ésszel fel sem foghatók azok az összegek, melyeket ezek a hírességek visznek haza egy-egy forgatás végeztével. Bár még a 30. életévüket sem töltötték be, máris olyan vagyonnal rendelkeznek, mely életük végéig kitart majd. Nézzük, a világ leggazdagabb milliárdosait. TV + Sztárok--Hajdú Péter exkluzív: "Négy hónapja nem voltam nővel, szeretem Katát"http://www.life.hu/sztarok/20161127-hajdu-peter-kasza-tibinek-vallott-az-elmult-4-honaprol-sarka-katarol-csaladrol-a-kasza-taxiban.htmlHajdú Péter Kasza Tibinek vallott az elmúlt négy hónapról és Sarka Katáról, valamint a családról, a múltbeli hibákról és a jövőképéről a Kasza Taxiban. Videó. TV + SztárokOrigoÍgy titkolta súlyos betegségét Freddie Mercury http://www.life.hu/sztarok/20161127-freddie-mercury-mindig-is-titkolta-hogy-beteg-sulyos-titok-a-sztarrol.htmlA Queen legendás énekese 25 évvel ezelőtt hunyt el AIDS-ben. Most kiderült, hogy állapotáról sokáig nem beszélt senkinek, még a családjának sem. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.