Dehogy szakítottak! Közös képen Tolvai Reni és Kállay-Saunders

Forrás: Tolvai Reni -
szerelem kapcsolat Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolatában mindig is sokan kételkedtek, ők pedig már rég nem magyarázkodnak, hanem időről időre rácáfolnak a pletykákra, amelyek szerint szakítottak. 

Ezúttal egy díjátadó kapcsán posztoltak közös képet, a rajongóik pedig örülnek, hogy végre együtt látják őket.

VV8 - A hármas párbaj győztese Dávid letthttp://www.life.hu/sztarok/20161127-a-valovilag8-harmas-parbajanak-gyoztese.htmlAhogy megírtuk, a ValóVilág hármas párbajából elsőként, még a villában Mici esett ki 15 százalékkal A srácok, Zsolti és Dávid a stúdióban küzdöttek meg egymással. A nézők úgy döntöttek, hogy az egykori orvostanhallgató játszhat tovább a 36 millió forintért. TV + SztárokOrigo"Gémóver" - Máris kiesett a ValóVilágból a szexőrült Micihttp://www.life.hu/sztarok/20161127-a-valovilag8-harmas-parbajanak-elso-kiesoje-mici.htmlAhogy olvasóink is látni "megjósolták", a ValóVilág8 hármas párbajában a legkevesebb szavazatot Mici kapta. Ő már biztosan nem küzdhet a 36 millióért. TV + SztárokOrigoHajdú Péter bevallotta, hogy négy hónapja nem volt intim közelségben egyetlen nővel semhttp://www.life.hu/sztarok/20161127-hajdu-peter-kasza-tibinek-vallott-az-elmult-4-honaprol-sarka-katarol-csaladrol-a-kasza-taxiban.htmlHajdú Péter Kasza Tibinek vallott az elmúlt négy hónapról és Sarka Katáról, valamint a családról, a múltbeli hibákról és a jövőképéről a Kasza Taxiban. Videó. TV + SztárokOrigoVV Vivi: "Engem annyit bántottak, mert mindig egy lúzer voltam"http://www.life.hu/sztarok/20161127-valovilag8ban-vv-vivien-kiborult-vv-zsolti-parbaja-miatt.htmlAz RTL II-n szombaton este láthattuk a ValóVilág még játékban lévő szereplőinek legutolsó buliját. Mivi és Vivien elérzékenyültek: Krisztián barátnője a vasárnapi eredménytől függetlenül a játék végét siratta, Vivi pedig attól rettegett, mi lesz, ha nem Zsolti jön vissza. TV + Sztárok--XXI. századi lovag - Pintér Tibor nekiment a kedvesét kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20161127-pinter-tibor-megvedte-acs-beat-akinek-nekiment-sarka-kata-es-kasza-tibi.htmlA Facebookon bonyolódott szóbáltásba Sarka Kata és Pintér Tibor új kedvese, Bea. Az ok, egy félreérthető Mokka-beli beszélgetés volt. Most a színész is hozzászólt a történtekhez és arra kéri a kritikus celebritásokat, ne bántsák a kedvesét naiv bakijáért, amiért ő egyáltalán nem neheztel. TV + SztárokOrigoJósállat mondta meg, ki nyeri a ValóVilágothttp://www.life.hu/sztarok/20161127-a-belevaloban-a-valovilag-gyozteset-josallat-josolta-meg.htmlNem csak a nézők, de a BeleValóVilágban Győzike is azt latolgatta, vajon ki megy vissza a villába vasárnap este. Ehhez még egy jósállat segítségét is igénybe vette. A malacka azonban nem csak a hármas párbaj győztesét tippelte meg, ő más azt is tudni véli, ki lesz a végső győztes. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.