Morcos bácsika lett az egykor szexi Antonio Banderasból

Forrás: AFP -
öregedés Antonio Banderas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így múlik el a világ dicsősége: Antonio Banderasból egy lelakott, morcos bácsika lett.

Banderas 22 évesen, 1982-ben A szenvedélyek labirintusa című Almodóvar-filmben tűnt fel először, majd a 80-as évek végére Európa egyik legünnepeltebb sztárja lett. A 90-es években az Interjú a vámpírral és a Desperado című filmeknek köszönhetően világsztár vált belőle, nők milliói imádták a temperamentumos latin színészt.

Antonio Banderas és Salma Hayek a Desperado című filmben, 1995 Forrás: Columbia Pictures Corporation

Nos, úgy tűnik az 56 éves Banderast sem kíméli az idő vasfoga. A legfrissebb képek tanúsága szerint a hajdani szexszimbólumból mára egy morcos, idősödő bácsika lett.

Banderast sem kíméli az idő vasfoga Forrás: AFP
Ketten nem folytathatják tovább az X-Faktort - Íme, a kiesők!http://www.life.hu/sztarok/20161105-ok-az-x-faktor-elso-eloadasanak-kiesoi.htmlMegvan az X-Faktor első élő adásának kiesője, vagyis kiesői, ugyanis rögtön két versenyző is búcsúzott szombat este. TV + SztárokOrigoIstenes Bence durván beszólt Sebestyén Balázsnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161105-istenes-bence-beszolt-sebestyen-balazsnak-az-x-faktorban.htmlNem telhet el X-Faktor adás a zsűri évődése nélkül. Nem volt ez másképp az első élő shownál sem. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCiki! Rögtön besült az X-Faktor első élő adásahttp://www.life.hu/sztarok/20161105-besult-a-mobilapplikacio-az-c-faktor-elso-adasan.htmlRengeteg néző háborog a műsor Facebook-oldalán. Csupán a negyedik produkció után mondta be Istenes Bence, hogy a rajongók ne is próbálkozzanak a mobilalkalmazással. TV + SztárokGigadekoltázst villantott Ördög Nóra - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20161105-ordog-nora-a-star-academy-musorban-dekoltazst-villantott.htmlHűha, Ördög Nóri igazán kitett magáért a Star Academy mai adásában. TV + Sztárok--Végre! VV Evelin cickókat villantott!http://www.life.hu/sztarok/20161009-vv-evelin-mellett-villantott-oltozkodes-kozben.htmlCsak egy átlagos öltözködésnek indult – már ha lehet átlagosan öltözködni, miközben emberek százezrei figyelik minden mozdulatod – a vége viszont egy kis cickóvillantás lett. TV + Sztárok--"Láttam már puncit, de nem néztem bele" - Szexuális felvilágosítás Való Világ módrahttp://www.life.hu/sztarok/20160917-vv-zsoltit-felvilagositottak-hogyan-mukodik-a-punci.htmlMivel a férfiakat szereti, érthető módon VV Zsolti nincs egészen tisztában a női nemi szerv felépítésével. A villa csajai azonban kézségesen elmagyarázták neki, hogyan is működik a misztikus punci. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.