Sebestyén Balázsék új csúcsot állítottak fel

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
reggeli műsor rádió1 Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 30 ezer online hallgatója volt Balázsék Reggeli Show-jának december 6-án a Rádió1-en.

Reménykedtek abban, hogy jó adatokat produkál majd a műsor, ám arra senki nem gondolt, hogy rekordot döntenek majd: minden képzeletet felülmúlóan tarolt a Reggeli Show. December 5-én reggel már közel 7 ezer ember követte az online adást, és a folyamatosan

növekvő hallgatószám miatt a szerver beadta a kulcsot.

A Reggeli Show mindent elsöprő hallgatói adatokat produkál Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A Rádió1 dolgozói azonnal reagáltak a felmerülő problémára, megnövelték a sávszélességet, így december 6-án reggel már zavartalanul tudtak dolgozni az éterből közismert műsorvezetők és a többiek. Az adás csúcsán, nem sokkal 9 óra előtt majdnem elérték a 30 ezres online hallgatói számot, csak pár száz ember hiányzott. - derült ki a streamstat.hu felmérései alapján.

Ezzel az eredménnyel Balázsék rekordot döntöttek, ugyanis a magyar rádiók még senkit nem hallgattak egyidejűleg online ennyien.

Dobó Kata vadult szexelt egy házi bulibanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-dobo-kata-a-valotarsak-kovetkezo-reszeben-vadul-szexel.htmlDobó Kata észbontó szexkapcsolatba keveredett egy házibuliban, a Válótársak következő epizódjában. TV + SztárokOrigoKunovics Katinka gyászolja az édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161206-elhunyt-kunovics-katinka-edesapja.htmlA Romantic énekesnője a közösségi oldalán barátaival is megosztotta a szomorú hírt. TV + Sztárok--Így várták a Mikulást a sztárok: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20161206-igy-unneplik-a-mikulast-a-sztarok.htmlNézd meg hogyan örültek a Mikulás érkezésének a sztárok és csemetéik. TV + SztárokThinkstockGálvölgyi János elárulta, miért nem szerepelt filmekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-galvolgyi-janos-ezert-nem-szerepelt-filmekben.htmlGálvögyi János remek színész és humorista, ennek ellenére soha nem szerepelt filmekben. Elárulta, miért alakult úgy az élete, hogy nem jelent meg a vásznon. Nem hívták nagy szerepekre, de benne nincsen sértettség. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó meggyőzné az embereket arról, ő nem gonosz nagymamahttp://www.life.hu/sztarok/20161206-pecsi-ildiko-nem-gonosz-nagymama.htmlPécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla között hosszú ideje tart a csatározás, és még mindig nem zárult le. A színművésznő reméli, egyszer elmesélheti, hogyan fajult idáig a kapcsolatuk, és kiderülhet, ő nem egy gonosz nagymama. TV + Sztárok--Debreczeni Zita készül az esküvőjére: Árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-debreczeni-zita-keszul-az-alom-eskuvore.htmlDebreczeni Zita közösségi oldalán láthatunk egy képet, amely arra utal, hogy a szépség bizony már lázasan készül a nagy napra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.