Első közös szelfi: Zsidró Tamás és Dobó Kata szerelmes fotója

Zsidró Tamás Dobó Kata szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata és Zsidró Tamás szerelme néhány hónapja került napvilágra. A pár megerősítette a hírt, ám közös képet még nem tettek közzé. Eddig...

Dobó Kata le sem tagadhatná, hogy szerelmes. Mosolyogva bújik sztárfodrász kedveséhez, aki szintén boldogan öleli magához a vörös színésznőt.

Tamás a tavasszal erősítette meg, hogy hosszú évek után elválik feleségétől, Kata pedig egyévnyi kapcsolatát hagyta a háta mögött Anger Zsolttal. Néhány hónap szinglilét után viszont egy régi barátságból óriási szerelem lett. Kata és Tamás - bár eleinte óvták kapcsolatukat a nyilvánosság elől -, már boldogan vállalják érzéseiket. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a közelmúltban posztolt első közös szelfijük.

#143❤ #zsidrotomi #dobokata #Love is in the air❤️

Tamás Zsidró (@tamas_zsidro) által közzétett fénykép,

Istenes Bence óva intette Somát Evelintőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-istenes-bence-figyelmeztette-somat.htmlVasárnap este véget ért a Való Világ powered by Big Brother című műsor, melyet hatalmas fölénnyel Soma nyert. Sokan számítottak a szőke fiú győzelmére, arra viszont nem, amit a végén Istenes Bence élő adásban mondott neki... TV + SztárokOrigoVV Ati őszintén mesélt kiesésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161205-vv-ati-maradt-alul-a-parbajon.htmlVV Ati bár magabiztosan indult neki a hétvégi párbajnak, mégsem ő térhetett vissza a villába. Gina hatalmas fölénnyel győzte le őt. TV + Sztárok--Zimány Linda fegyvert rántott- vörös rúzs és gengszter stílushttp://www.life.hu/sztarok/20161201-zimany-linda-fegyverrel-a-kezeben-pozolt.htmlZimány Linda új szerepben: színésznőnek állt a szépséges modell. TV + SztárokOrigoTündéri gyermekkori fotókat posztolt Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20161130-megmutatta-gyermekkori-fotojat-katie-holmes.htmlNem hiába mondják, az alma nem esik messze a fájától. Katie Holmes és kislánya között hihetetlen a hasonlóság. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella rossz ómen lenne?http://www.life.hu/sztarok/20161128-hajdu-peter-musoraban-meselt-jakupcsek-gabi-arrol-hogy-szerinte-o-rossz-omen-lehet.htmlHajdú Péter Esti Frizbi című műsorának vendége Jakupcsek Gabi volt, aki közölte a showmannel, vigyázzon, mit kérdez, mert volt aki 'pórul járt' már miatta... TV + SztárokOrigoMariah Carrey újra szerelmes? Szexi táncos csavarta el a fejéthttp://www.life.hu/sztarok/20161130-mariah-carey-ujra-bepasizott.htmlMariah Carey néhány héttel ezelőtt szakított vőlegényével, a milliárdos üzletemberrel. Úgy tűnik a gyászidőszak gyorsan letelt, hiszen a díva már mással nyaralgat festői tájakon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.