Megvan a 2016-os X-Faktor győztese: Opitz Barbi

Fotó: Mudra László/Origo -
Tóth Gabi Puskás Peti Mata Ricsi X-Faktor 2016 Dmitrij Gorbunov Opitz Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért az 2016-os X-Faktor fináléja, Dmitrij Gorbunov harmadikként végzett, a műsor második fele Mata Richiről és Opitz Barbiról szólt. Utóbbi, mentorával együtt most nagyon boldog, hiszen ő állhatott a dobogó felső fokára és elvihette a főnyereményt. 

Ahogy sejteni lehetett és ahogy ti is megszavaztátok, Opitz Barbi lett az idei X-Faktor győztese. A lány gyönyörű énekhangjával a kezdetektől mindenkit levett a lábáról, mentorok és nézők is szinte mindig szuperlatívuszokban beszéltek róla. Bár a mai adás első körében Gáspár Laci nem volt elragadtatva a lánytól, a végső győzelemnél ő is szívből gratulált Barbinak.

Opitz Barbara nyerte az X-Faktort Fotó: Mudra László/Origo

Dmitrij Gorbunov kiesett - Ő az X-faktor 3. helyezettjehttp://www.life.hu/sztarok/20161217-az-x-faktor-3-helyezettje.htmlEgy énekesnek már a finálé közepén szertefoszlottak az álmai. Dmitrij Gorbunov kapta a köztes szavazásnál a legkevesebb voksot: Mata Ricsi és Opitz Barbi küzd tovább a győzelemért. TV + Sztárok--Hatalmas balhé az X-Faktor döntőjében http://www.life.hu/sztarok/20161217-hatalmas-balhe-az-x-faktor-dontojeben-gaspar-laci-kiakadt.htmlGáspár Laci, az X-Faktor mentora szerint az első körben az énekesek, leginkább Barbi és Ricsi rosszul teljesítettek. A két versenyző sírva fakadt a kritikától. TV + SztárokOrigoŐt látnátok szívesen az X-Faktor nyertesekénthttp://www.life.hu/sztarok/20161217-opitz-barbit-latnatok-szivesen-az-x-faktor-nyertesekent.htmlSzavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, szerintetek melyik döntős énekesnek kell ma a dobogó felső fokára állnia. Nos, szerintetek ez szinte egyértelmű. TV + Sztárok--Otthagyja az ATV-t Kálmán Olgahttp://www.life.hu/sztarok/20161217-otthagyja-az-atv-t-kalman-olga-a-hirtv-munkatarsa-lesz.htmlCsatornát vált Kálmán Olga, februártól a HírTV-nél folytatja. TV + SztárokOrigoOpitz Barbi: "Sosem szégyelltem, hogy ebből tartja fent magát a családom"http://www.life.hu/sztarok/20161217-opitz-barbi-xfaktoros-csaladja-uborkatermesztesbol-el.htmlCsaládján segítene a nyereményével az X-Faktor egyetlen női finalistája, Opitz Barbara. Tóth Gabi mentoráltja szeretné, ha családjának nem kellene a jövőben uborkatermesztéssel foglalkoznia. TV + Sztárok--Geszti Péter Hajdúnak: "Nagyon hasonlítasz a martfűi rémre"http://www.life.hu/sztarok/20161217-geszti-peter-hajdu-peternek-szolt-be.htmlHajdú Péter esti Frizbijének vendégei az újra összeállt Rapülők tagjai: Geszti Péter, Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor. A műsorvezető megint nem úszta meg a beszólást.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.