Fördős Zé Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs Gyertek át! című műsorában nem kíméli a jelen lévő celebeket sem. Ezúttal Fördős Zének szólt be...

A Gyertek át! című műsor házigazdája, Sebestyén Balázs nem kíméli közismert társait. Műsorában még a meghívott sztárvendégeknek is játszi könnyedséggel szólogat be. Ezúttal a Konyhafőnök című népszerű műsor házigazdájának tartogatott néhány keresetlen mondatot, utalva ezzel a gasztromániás sztár magánéletére.

"Helló, Zé, örülök, hogy itt vagy! Tudjátok, hogy minden produkcióban, amiben ő részt vesz, összejön valakivel?!"- vágta oda pimaszul a Rádió 1 újdonsült műsorvezetője.

Ez vár ránk 2017-ben!http://www.life.hu/sztarok/20161220-2017-jovo-evben-ez-var-rank.htmlMost kiderül, mit hoz majd a 2017-es esztendő... TV + SztárokOrigoBritney Spears új pasijával, a perzsa modellel romantikázotthttp://www.life.hu/sztarok/20161220-britney-spears-perzsa-modell-pasijaval-romantikazott.htmlHosszú ideig volt egyedül Britney Spears, de úgy tűnik kellett is neki ennyi idő ahhoz, hogy magára találjon. Amint egyenesbe jött, a szerelem is megérkezett az életébe, ráadásul egy szívdöglesztő pasija lett az énekesnőnek: egy perzsa modellel randizik. TV + Sztárok--Titokban házasodott meg Margot Robbiehttp://www.life.hu/sztarok/20161220-margot-robbie-meghazasodott-titokban.htmlA 26 éves színésznő belső információk szerint összekötötte életét szerelmével, a brit filmes Tom Ackerley-vel. Titokban, egy meghitt szertartáson mondták ki a boldogító igent a múlt hétvégén. TV + Sztárok--Zsidró Tamás Dobó Katával való kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20161220-zsidro-tamas-dobo-katarol-vallott.htmlVárkonyi Andi Micsoda nők! című műsorában mesélt Dobó Katával való kapcsolatáról. TV + Sztárok--Katalin hercegné szembeszállt Erzsébet királynővelhttp://www.life.hu/sztarok/20161220-katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-karacsonyi-vacsora.htmlKatalin hercegné nagyon szoros kapcsolatot ápol családjával, ám amióta Vilmos herceg felesége lett, nem töltheti együtt a karácsonyt szeretteivel. Ezúttal azonban a sarkára állt: otthon karácsonyozik a gyerekekkel és férjével. TV + Sztárok--Gallusz Niki nem tudta eldönteni kedveséről, hogy lány vagy fiúhttp://www.life.hu/sztarok/20161220-gallusz-niki-nem-tudta-hogy-parja-no-vagy-ferfi.htmlGallusz Niki már rég felvállalta, hogy a nőkhöz vonzódik, de eddig nem láthattuk, hogy kivel osztja meg életét. Nemrég azonban bemutatta párját, akiről saját bevallása szerint először nem tudta eldönteni, hogy lány vagy fiú-e. Ő maga is csak lényként aposztrofálja magát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.