Nehéz időszakot él Pikali Gerda és Rékasi Károly

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu -
betegség párkapcsolat Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megviseli Pikali Gerda és Rékasi Károly kapcsolatát a színész betegsége.

Rékasi Károly már több mint egy éve szenvedett súlyos motorbalesetet, de a felépülése lassan halad. Ez nyilvánvalóan hatással van a színész karrierjére, és a magánéletére is, de Gerda igyekszik mindenben támogatni a párját.

Rékasi Károly: "Gerdával kezdjük visszakapni a régi életünket", Pikali Gerda Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

Ettől függetlenül, nehéz időszakot él meg a szerelmük, állítják. A népszerű színésznő még a nyáron költözött el egy családi házba kedvese nélkül, ám az okát senki sem tudja. Azonban egy szomszéd állítása szerint nem sűrűn látni a Barátok közt színészét a ház körül. Bár azt is hozzátette, hogy a 38 éves nő is keveset van otthon - írta meg a Ripost.

A színésznő nem kívánt nyilatkozni a témával kapcsolatban, szerinte senkinek sincs köze a magánéletükhöz, de

azt kijelentette, hogy Károllyal szeretik egymást, és nincs köztük párkapcsolati probléma.

Varga Viktor nem várja az ünnepekethttp://www.life.hu/sztarok/20161223-varga-viktor-iden-nem-szeret-a-karacsonyt.htmlIdén nem várja a karácsonyt Varga Viktor. Az ok pedig nagyon szomorú... TV + Sztárok--Gonosz volt Gábor Zsazsa?http://www.life.hu/sztarok/20161223-gabor-zsazsa-szolgalo-gonosz-volt.htmlAaron Tonken, Gábor Zsazsa egykori szolgálója, a díva halála után kiteregette a szennyest... TV + Sztárok--A részeg Katie Price tönkretette a céges bulithttp://www.life.hu/sztarok/20161222-a-reszeg-katie-price-levetkozott.htmlKatie Price modellt egy cégvezető hívta meg, hogy a jelenlétével kicsit feldobja a bulit. A modell azonban nem bírt magával: csontrészegen érkezett az eseményre, majd kínosabbnál kínosabb dolgokat művelt. TV + Sztárok--Megkérik Kulcsár Edina kezét?http://www.life.hu/sztarok/20161222-kulcsar-edina-hazasodik.htmlLehet, hogy Csuti megkéri az egykori szépségkirálynő kezét? TV + SztárokOrigoHosszú Katinka 7 évesen: ekkor adta élete első interjúját - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20161222-hosszu-katinka-7-evesen-adta-elso-interjujat.htmlA bajai emberek melle dagad a büszkeségtől: mindenki örül annak, hogy Hosszú Katinka onnan származik. Volt tanárai ódákat zengtek az úszóklasszis szorgalmáról, kitartásáról és képességeiről. Már hétévesen annyi érme volt, hogy kiállítást nyitottak belőle, ekkor nyilatkozott először az iskola tévéjének. TV + SztárokOrigoJim Carrey szerint nem lényeges öngyilkos exe ügyében a nemi betegség http://www.life.hu/sztarok/20161222-jim-carrey-ongyilkos-exe-ugyeben-lenyegtelen-a-nemi-betegseg.htmlJim Carrey volt barátnője öngyilkos lett, a lány anyja pedig beperelte a színészt. A nő azt állítja, Cathriona azért dobta el magától az életét, mert a színész megfertőzte őt, és nem tudott a betegséggel együtt élni. Jim Carrey most azt kéri a bíróságtól, hagyják figyelmen kívül a nemi betegségére vonatkozó állításokat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.