Mariah Carey lódított: Nem technikai hiba miatt égett be

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Eugene Gologursky -
szilveszter Mariah Carey botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai énekesnő állításával ellentétben nem a technikai feltételek hiányosságai miatt fulladt botrányba Mariah Carey szilveszteri fellépése a New York-i Times Square-en - közölte a szervező Dick Clark Productions.

Carey csupán néhány dal erejéig lépett színpadra a szokásos évi New Year's Rockin' Eve elnevezésű rendezvényen, amelyet élőben közvetítettek a televízióban, ám végül alig énekelt valamit, annak ellenére, hogy a háttérben még az előre felvett számok is szóltak.

Az énekesnőt láthatóan felzaklatták a színpadon történtek, aminek hangot is adott egy későbbi Twitter-bejegyzésében.

Carey szóvivője, Nicole Perna a technikai feltételeket hibáztatta a botrányba fulladt fellépésért és a Billboardnak nyilatkozva azt mondta, hogy a Dick Clark Productions szabotálta a popdíva előadását, aki - mint fogalmazott - nagyon komolyan készült a produkcióra. Perna szerint az énekesnőnek nem működött a fülhallgatója, amit jeleztek is a szervezőcsapatnak, akik azt válaszolták, hogy az eszköz rendben lesz, amikor Carey a színpadra lép. A szóvivő szerint azonban miután szóltak, hogy a fülhallgató még mindig nem működik, a stáb ahelyett, hogy helyrehozta volna a problémát, inkább élő adásra kapcsolt - írja az MTI.

Mariah Carey a koncerten Forrás: AFP/2016 Getty Images/Eugene Gologursky

Vasárnapi közleményében a Dick Clark Productions "abszurdnak" nevezte az énekesnő vádjait. Mint fogalmazott: "azt sugallni, hogy a Dick Clark Productions, amely olyan zenei műsorokat jegyez, mint az Amerikai Zenei Díjak, a Billboard-díjátadó, és az Academy of Country Music Awards (a countrydíjak átadója), bármikor is szándékosan veszélyeztetné egy művész sikerét, rágalmazó, felháborító és egész egyszerűen abszurd dolog. A cég ugyanakkor elismerte, hogy az élő televíziós közvetítéseknél "nagyon ritkán előfordulnak" technikai bakik. Egy előzetes vizsgálat azonban azt mutatta, hogy Carey fellépésekor ilyenről szó sem volt.

Egy neve elhallgatását kérő forrás szerint az este összes többi fellépője, köztük Gloria Estefan is elpróbálta a fellépést a helyszínen és bár Carey is ott volt, az ő próbaideje alatt egy helyettes járta be a színpadot, ami nem bevett gyakorlat a rendezvény fellépőinél. A forrás szerint mindegyik monitor működött és nem találtak technikai hibát.

16 éve vesztette életét Zámbó Jimmyhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-16-eve-hunyt-el-zambo-jimmy.html2001. január 2-án, azaz pontosan 16 éve hunyt el Magyarország egyik leghíresebb zenésze, Zámbó Jimmy. TV + Sztárok--Élő adásban zokogott Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20170102-kiraly-linda-elsirta-magat.htmlKirály Linda mindig nagyon fegyelmezetten viselkedik a kamerák előtt, ezúttal viszont nem tudta visszafogni magát, zokogásban tört ki... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSerena Williams jegygyűrűjétől leesik az állad: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170102-serena-williams-jegygyuru-eljegyeztek-a-vilaghiru-teniszezonot.htmlA négyszeres olimpiai bajnok teniszezőnő igent mondott szerelmének, Alexis Ohaniannak. TV + Sztárok--Börtönből a luxusba: Jeremy Meeks élete döbbenetes fordulatot vetthttp://www.life.hu/sztarok/20170102-jeremy-meeks-mereg-draga-autoval-pozol.htmlSosem lehet tudni, hogy milyen változásokat hoz az élet: Jeremy Meeks 2014-ben még egy piti bűnöző volt, mára már viszont szexi sztár lett belőle. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita egy mexikói tengerparton sütkérezikhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-debreczeni-zita-egy-mexikoi-tengerparton-koszontotte-az-ujevet.htmlLélegzetelállító helyen pihen Debreczeni Zita, neki már biztosan jól indul az éve. A fotós Mexikó egyik gyönyörű tengerpartján tengeti az év első napjait. TV + SztárokOrigoÍgy szilvesztereztek Beckhamék a Maldív-szigetekenhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-beckhamek-a-maldiv-szigeteken-szilvesztereztek.htmlA Beckham család a Maldív-szigeteken töltötte a szilveszteri időszakot. Hatalmas partyt rendeztek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.