Tücsi meglepő dolgot villantott: egy pasit!

Tücsi műsorvezető pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden férfiszív meghasadt egy kicsit, ugyanis Tücsi elkelt. A szexi műsorvezető észveszejtő idomait ezentúl csak egyetlen pasi láthatja, akivel már a karácsonyt is együtt ünnepelte a sztár. Nézd meg, hogy festenek együtt.

A műsorvezető egész évben dögösebbnél dögösebb fotókat posztolt magáról, ám ennek lehet, hogy vége: Tücsi ugyanis, - aki még szeptember közepén is hajlandó volt falatnyi bikiniben pózolni - bepasizott.

A műsorvezető Instagram-oldalán mutatta meg párját, akivel nagyon összeillenek. Képe alatt számos örvendező komment olvasgató, többnyire Tücsi barátai fejezték ki örömüket. Láthatóan mindenki nagyon örül annak, hogy a két fiatal egymásra talált, Tücsi és jégkorongozó párja is meglehetősen boldognak tűnnek. Csak a férfi rajongóknak okozhat némi szomorúságot ez a hír, főként, ha Tücsi ezentúl csak prájának mutogatja majd idomait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.