Minden eddiginél részletesebb előzetessel rukkolt elő A sötét ötven árnyalata

Forrás: fiftyshadesmovie.com -
előzetes A sötét ötven árnyalata részlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akit magával ragadott Christian és Anastasia szexi és nem mindennapi romantikus története, már tűkön ülve várja a folytatást. Már csak alig egy hónap és végre Valentin napon újra átélhetjük az erotikus tündérmese adta újabb élményt. Ezúttal viszont sosem látott új részleteket mutatunk a filmből.

Érdemes megnézni A sötét ötven árnyalatának legújabb előzetesét, ami fantszatikus és izgalmas új jeleneteket tartalmaz. Anastasia és a multimilliomos Grey szerelme tovább gyűzűrik, ám a romantikus és erotikus szál mellett más fajta izgalmak is szövődnek a történetbe: előkerül Grey egykori szeretője, aki nem nézi jó szemmel a pár szerelmét.

A legújabb előzetesben hallható Taylor Swift és Zayn legújabb duettje is, az I Don't Wanna Live Forever, ami szerintünk szuperül sikerült és illik is a fülledt tartalmú sztorihoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.