Együtt nyugszik majd a két világsztár

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller -
Debbie Reynolds temetés Carrie Fisher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carrie Fisher szívinfarktusban halt meg, édesanyja csak egy nappal élte túl őt. Debbie Reynolds utoljára is csak annyit mondott, a lányával szeretne lenni. Most lehet, hogy teljesül a kívánsága.

A Star Wars-filmek sztárja egy repülőgépen lett rosszul. Kórházba szállították, de egy nappal később életét vesztette. A család még fel sem tudta fogni a szörnyű tragédiát, amikor bekövetkezett a következő. Carrie édesanyja csak egy nappal élte túl lányát. Sokak szerint a fájdalomba halt bele. Utoljára azt mondta, a lányával szeretne lenni.

Anya és lánya együtt nyugszik majd Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

"Annyira hiányzik! Csak vele akarok lenni" - ezeket mondta Debbie Reynolds, utolsó kívánsága pedig nemsokára teljesülhet. Kiderült ugyanis, hogy a két sztárt együtt helyezik örök nyugalomra. Erről Debbie Rewynolds fia, Todd Fisher értesítette az ABC News-t. Hozzátette, egyelőre nincsen pontos időpontja vagy helye a temetésnek, de már megkezdték a búcsúztató szervezését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.