L.L. Junior eljegyezte új szerelmét, aki Körtvélyessy Zsolt színész lánya

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
eljegyzés Körtvélyessy Zsolt L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét évig tartott a kapcsolat L.L. Junior és gyermekeinek anyja között, de tavaly októberben kiderült: már hónapok óta nincsenek együtt. Azóta a rapperre már rá is talált az új szerelem. A Barátok közt egykori sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lányával jött össze, és már az eljegyzés is megtörtént.

Sokáig titokban tartotta Junior, hogy már nem él együtt gyermekei anyjával, de tavaly októberben kiderült, már 10 hónapja különváltak útjaik. A rapperre azóta már rá is talált a szerelem, új kapcsolata pedig nagyon komolyra fordult. Nagyobbik fia már ismeri is barátnőjét, aki hamarosan a felesége lesz. Junior ugyanis eljegyezte párját, aki nem más, mint a Barátok közt egykori sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lánya.

L.L. Junior Körtvélyessy Zsolt lányát jegyezte el Forrás: Facebook/L.L. Junior

"Valóban együtt vagyunk Kingával. Ő az a lány, akivel a Csillával való kapcsolatunk megromlása után először lelki társak lettünk, majd hónapokkal később baráti viszony alakult ki közöttünk. Majd ebből lett szerelem"mondta a Blikknek Junior. Hozzátette, ez természetesen semmiben nem befolyásolja azt a harmonikus kapcsolatot, amit a gyermekei anyjával kialakított a szakítás után.

A nagyfiam ismeri a barátnőmet, szeretik is egymást,

Körtvélyessy Zsolt először meglepődött, de elfogadta Juniort Forrás: MTI/Ujvári Sándor

"

Először nem gondoltam, hogy komoly, aztán később hozzászoktam.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.