Hajdú Péter már nem vár Sarka Katára, másnál keresi a boldogságot

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
békülés Sarka Kata válás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akarták, de nem sikerült rendbe hozniuk a kapcsolatukat. A helyzet mit sem változott azóta, hogy Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertől, és a tévés szerint már nem is fog. Ugyan nem sürgeti a válást, de szerinte ideje lépni, és másnál keresni a boldogságot, mert ez a helyzet egyikük számára sem jó.

Nem sikerült semmit sem rendbe hozniuk: a két gyermekük miatt együtt töltötték ugyan a karácsonyt, de ez a kapcsolatukon mit sem változtat. Hajdú Péter és Sarka Kata eddig nem tudta rendbe hozni a házasságát, a tévés pedig úgy gondolja, erre egyre kevesebb az esély. Szerinte egyikük sem hibázott, de azt leszögezte, ő soha nem hagyta volna ott Katát két gyerekkel.

Hajdú Péter szerint tovább kell lépniük Forrás: Facebook/Hajdú Péter

"Nem gondolom, hogy előfordulhatott volna, hogy valaha is otthagyjam Katát két gyerekkel, egyedül. Az ellenkezője viszont, mint látjuk, megtörtént: engem hagytak el. De ezért nem hibáztatom Katát" - mondta Hajdú Péter a hot! Magazinnak, hozzátéve, köszönettel tartozik a sok csodás évért, azonban úgy gondolja, ha eddig nem sikerült rendezni a dolgaikat, már nem is fog. "Az újrakezdéshez ketten kellünk, ám

ha pontot akarunk tenni a kapcsolatunk végére, ahhoz elég az egyikünk is. Én pedig döntöttem"

- árulta el a tévés, aki nem sürgeti a válást, de úgy gondolja, hogy itt az ideje továbblépni, mert így egyikük sem boldog. "Sajnos ebben a szituációban egyikünk sem boldog, tehát

lépni kell és megpróbálni másnál, máshol megtalálni a boldogságot.

(...) A legjobb, ha előrenézünk, és mindketten új életet kezdünk" - tette hozzá Péter, aki azt is elárulta, nincs tisztában Kata magánéletével, de neki egyelőre nincs olyan kapcsolata, ami miatt a válást be kellene adni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.