Botrány! Kizárták a jelöltek közül A Dal egyik indulóját - forrnak az indulatok

Forrás: life.hu -
Szabyest kizárás A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botrány A dal című műsor házatáján! Kizárták az indulók közül Szabyestet. A Life.hu riporterének kamerái előtt mondta el véleményét, elég indulatosan.

Szabyest kameráink előtt kelt ki magából, amikor Domszky László a kizárásáról kérdezte. A fiatal előadót azért menesztették a jelöltek csoportjából, mert egy olyan szerzeménnyel indult, ami már kereskedelmi forgalomban van. De nem ez volt a legnagyobb problémája a kizárással, komolyan bírálta az MTVA-t.

Indulatosan feljetette ki véleményét A Dal című műsor készítőiről, elmondta, hogy szerinte egyáltalán nem voltak vele segítőkészek, nem támogatták a munkáját, színpadképet sem kapott, pedig életében először vett részt egy ilyen eseményen.

Szerinte annak a legerősebb a produkciója, aki mögött nagy támogatói háttér áll.

Elmondása szerint nem tudta tartani az iramot, valamint azt is nehezményezte, hogy a fellépőruháit és a koreográfiáját is visszadobták, pedig önköltségen, segítség nélkül oldotta meg a feladatot.

Bírálta társait is, úgy gondolja vannak olyan versenyzők is, akik nem érdemlik meg, hogy ott legyenek, ő ezeket "nővényeknek" nevezte. Véleménye szerint ő sokkal többet tett le az asztalra mint azok, akik jelenleg is versenyben vannak.

Megkerestük az MTVA-t, akik írásban válaszoltak kérdéseinkre, amit ITT el is olvashatsz.

Kim Kardashian visszatérthttp://www.life.hu/sztarok/20170106-kim-kardasian-ujra-a-nyeregben-foto-bizonyitja.htmlKim Kardsashiant a párizsi divathéten kirabolták és megkötözték saját lakosztályában, valamint több miliós értékeket vittek el tőle. A világsztár azóta visszavonultan él, a nyilvánosságot teljesen kizárva. Most viszont úgy néz ki, megtört a jég és a celebdíva ismét nyeregben van: több képet is közzétett közösségi oldalán.TV + Sztárok--Sírva búcsúzott Nyertes Zsuzsa Klapka Györgyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170105-klapka-gyorgyre-sirva-emlekezett-nyertes-zsuzsa.htmlMint ahogy azt a Life.hu megírta, január 4-én elhunyt Klapka György. Nyertes Zsuzsa és Medveczky Ilona is fájó szívvel búcsúztak tőle. TV + SztárokMTIMeghalt Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-meghalt-klapka-gyorgy-88-eves-volt.htmlNéhány nappal születésnapja után otthonában hunyt el Klapka György. TV + Sztárok--Kelemen Annára rájöhet a szülhetnékhttp://www.life.hu/sztarok/20170103-kelemen-anna-gyereket-akar-szulni.htmlKelemen Anna a Micsoda nők! című műsorban elmondta, hogy simán el tudja képzelni, 40 éves kora körül rájöhet a szülhetnék. TV + SztárokOrigoÉlő adásban zokogott Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20170102-kiraly-linda-elsirta-magat.htmlKirály Linda mindig nagyon fegyelmezetten viselkedik a kamerák előtt, ezúttal viszont nem tudta visszafogni magát, zokogásban tört ki... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült, kivel bulizott Brad Pitt a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-brad-pitt-szuletesnapja-buli-baratok.htmlBrad Pitt december 18-án töltötte 53. életévét. Rendhagyó szülinapi bulit tartott... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.