Berki Krisztián kiakadt – Kérte Pamelát, költözzön el

Hódi Pamela Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián szájából nem először hangzottak el vad dolgok, de amit a legutóbb hallottunk, azon még így is meglepődtünk.

Berki teljesen kiakadt, amikor azt hitte, hogy Pamela levágatta a haját. Számára ugyanis nagyon fontos, hogy egy nőnek hosszú haja legyen. Krisztián közölte Pamelával, ha nem csinál valamit a frizurájával, akkor jobb, ha elköltözik... Azt javasolta, rakassa vissza, vagy hordjon parókát.

Elő a borotvával! Sztárok, akik kopaszok lettek http://www.life.hu/sztarok/20170105-egy-filmszerep-kedveert-megszabadultak-a-hajuktol-cate-blanchett.htmlBár a külsejükre bármennyit hajlandóak áldozni, az igazi "szerelem" akkor is a munka marad számukra. Ezért nem is olyan meglepő, ha ezek a sztárok egy-egy forgatás kedvéért megszabadultak a szépséges hajkoronájuktól. TV + Sztárok--Intim fotót posztolt Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20170107-intim-fotot-posztolt-szabo-zsofi-parjaval-kis-zsolttal.htmlSzabó Zsófi, ha csak teheti, megmutatja rajongóinak, hogy mennyire boldog és szerelmes. Így tett most is. TV + SztárokOrigoEgy darabig nem lép fel együtt Tóth Vera és Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20170107-egy-darabig-nem-lep-fel-egyutt-toth-vera-es-toth-gabi-a-sister-act.htmlTóth Vera a Facebook-oldalán mondta el rajongóiknak, hogy egy ideig nem lépnek fel együtt húgával, Gabival. TV + Sztárok--Náray Tamás: "Beleizzadnak, belepukiznak"http://www.life.hu/sztarok/20170106-naray-tamas-elmondta-velemenyet-a-tervezo-a-sztarokrol.htmlA pénteki Önindítóban faggatta Bochkor Gábor és csapata Náray Tamást arról a Facebook-posztról, amit még tavaly decemberben tett közzé. Bár az indulatok mára elcsitultak, a véleménye nem változott. TV + Sztárok--Magyar sztárok, akik a hitel csapdájába estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-magyar-hiressegek-akik-nagyon-nehezen-tudjak-fizetni-a-hitelt.htmlSzinte naponta olvashatunk a médiában híreket arról, hogy egyre többen küzdenek az évekkel ezelőtt felvett hitelükkel. A magyar hírességek sem kivételek, páran közülük keményen megküzdöttek a bankokkal. TV + Sztárok--Felmondott az RTL Klubnál Dombóvári Vandahttp://www.life.hu/sztarok/20170107-felmondott-az-rtl-klubnal-dombovari-vanda-musorvezeto.htmlA civil életet választotta a televíziózás helyett Dombóvári Vanda. A csinos műsorvezető vidékre költözött. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.