Kovács Kati ezért "utálja" Koncz Zsuzsát

Forrás: MTI/Zih Zsolt, Kovács Attila -
Koncz Zsuzsa Kovács Kati énekesnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár eddig senki sem tudott arról, hogy Kovács Kati milyen súlyos sérelmeket őriz, nemrég a Teszári Nórának adott interjújában őszintén mesélt az érzéseiről. 

"Mondták, kiírták, hogy a díj oda van ítélve Kovács Katinak, de az átadást megelőző este áthúzták, és egy másik nevet írtak rá" - kezdte a beszélgetést az énekesnő, aki azt állította, hogy egy illető elég sokszor "keresztbe feküdt" a pályafutásának.

Kovács Kati és Koncz Zsuzsa Forrás: MTI/Zih Zsolt, Kovács Attila

"Nem mondom a nevét. Nem akarom mondani. És te se mondd el, ha megkérhetlek rá! Akkoriban Szörényi Levente csak egyetlenegy énekesnőt kísért, de ő ki akart ebből a körből lépni, mert érezte, hogy ő mást szeretne. Ahogy mondta nekem: nem akar egész életében kísérőzenész lenni. És neki volt igaza, mert azóta sok gyönyörű darabot írt, rockoperát, az István, a királyt, az Attilát. Neki volt igaza, mert szegényebb lenne a magyar popkultúra ezek nélkül" – mondta Kovács az adásban. A Blikk szerint szinte biztos, hogy az említett kolléga Koncz Zsuzsa volt, amit később a Borsnak Zalatnay Cini is megerősített.

"Szabadulásom után szerettem volna egy nagy arénabeli koncertet a Koncz–Kovács–Zalatnay hármassal. Álltunk mi már így a színpadon, és annyi dalunk van, hogy biztosan tudtunk volna újat és maradandót mutatni. Bródy is próbált segíteni, hiába. A leggyengébb láncszem ebben a tervben Zsuzsa volt" – mondta Cini a lapnak.

Az 50 az új 40? - Még ma is bombázó a magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170106-magyar-szinesznok-akiknek-jol-all-a-kor-abraham-edit-es-csepregi-eva.html50 éves korára egy nőt – főképp egy színésznőt – már középkorúnak titulálnak, azt sejtetve, hogy nem biztos, hogy fel tudja venni a versenyt fiatalabb kollégáival. Ezek a magyar hírességek azonban bebizonyították, hogy igenis lehet valaki bombázó, még ha túl is lépett az ötödik ikszen. TV + Sztárok--Magyar sztárok, akik a hitel csapdájába estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-magyar-hiressegek-akik-nagyon-nehezen-tudjak-fizetni-a-hitelt.htmlSzinte naponta olvashatunk a médiában híreket arról, hogy egyre többen küzdenek az évekkel ezelőtt felvett hitelükkel. A magyar hírességek sem kivételek, páran közülük keményen megküzdöttek a bankokkal. TV + Sztárok--Elő a borotvával! Sztárok, akik kopaszok lettek http://www.life.hu/sztarok/20170105-egy-filmszerep-kedveert-megszabadultak-a-hajuktol-cate-blanchett.htmlBár a külsejükre bármennyit hajlandóak áldozni, az igazi "szerelem" akkor is a munka marad számukra. Ezért nem is olyan meglepő, ha ezek a sztárok egy-egy forgatás kedvéért megszabadultak a szépséges hajkoronájuktól. TV + Sztárok--Sztárok, akik 2017-ben Magyarországra látogatnak http://www.life.hu/sztarok/20170102-jennifer-lawrence-es-jeremy-irons-magyarorszagra-jon.htmlTom Hanks, Harrison Ford és Ryan Gosling után 2017-ben újabb nagy színészek érkeznek Budapestre. Van, aki egy forgatás kedvéért lakik egy ideig nálunk, mások viszont egy nagyobb buli kedvéért szállnak meg a fővárosban. Íme, a hozzánk érkező sztárok listája. TV + SztárokOrigoRobbie Williams csúnyán magára haragította a rajongókat http://www.life.hu/sztarok/20170102-robbie-williams-kezfertotlenitovel-mosott-kezet-a-koncert-kozben.htmlBár a Grammy-díjra jelölt sztárt emberek milliói szeretik a világon, az ilyen húzásokkal igencsak magára haragítja a rajongókat. TV + Sztárok--Pikali Gerda sosem hagyná el Rékasi Károlyt http://www.life.hu/sztarok/20161228-rekasi-karoly-nehezen-viseli-a-betegseget-szerelme-kitart.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda már három éve vannak együtt. A hírekkel ellentétben nem készülnek szakítani, sőt erősebb a szerelmük, mint valaha. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.