Nyertes Zsuzsát vádolják Klapka György haláláért?

Forrás: MTI,Origo -
halál Klapka György Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag a színésznő teljesen véletlenül megütötte Klapka kezét egy mikrofonnal, ami végzetes szövődményeket okozhatott. A színésznő lelkileg összetört, vívódik. 

Nyertes Zsuzsa közeli, baráti kapcsolatot ápolt Klapka Györggyel, így számára már az is hatalmas trauma, hogy elveszítette a 88 éves férfit. Most azonban azzal is szembesülnie kell, hogy sokan

őt vádolják az üzletember haláláért.

Korábban, a férfi születésnapi buliján Zsuzsa egy mikrofonnal véletlenül megütötte György kezét, ami ezt követően véraláfutásos lett. Néhány vélemény szerint ez más megvilágításba helyezheti az eseményeket, ugyanis a híresség halálának pillanatában a lila foltok még mindig láthatók voltak.

Egy ehhez hasonló ütés következtében trombózis alakulhat ki, amely kezeletlen állapotában hamar halált is okozhat. Zsuzsa a történésekre így reagált:

Nyertes Zsuzsa haláláért többen Nyertes Zsuzsát okolják Forrás: MTI,Origo

„Az ünnepségen önfeledt volt a hangulat, többször, többen is megtáncoltattuk Gyurit. Nem emlékszem, hogyan adtam át a mikrofont, de az biztos, hogy nem csak én adtam a kezébe" – írta meg a Ripost.

Az 58 éves színésznő nem emlékszik olyan pillanatra sem, hogy György kézfájdalomra panaszkodott volna, viszont véleménye szerint egy ekkora ütést nem szokás szó nélkül hagyni.

"Kedvesen ölelgettem Gyurit, hisz van fogalmam arról, hogyan kell egy idős emberrel bánni. Így visszagondolva nem hiszem, hogy olyan erővel adtam volna át neki a mikrofont, de nem tudom."

Zsuzsa bele sem akar gondolni abba, hogy esetleg köze lehetett Klapka halálához, hiszen nagyon szerette az idős embert, sosem akart volna ártani neki. A férfi családja egyelőre nem hozta nyilvánosságra a halál okát, de azt tudjuk, hogy évek óta szívbetegséggel küzdött, ezért vérhígítót szedett. Azt azonban már tudjuk, hogy mi volt a végakarata.

"Szörnyű lenne, ha kiderülne, hogy miattam, a buli miatt történt valami vele" – mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.