Nicole Kidman rácáfolt válására

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
Nicole Kidman goldenglobe2017 Keith Urban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman házasságával kapcsolatban hallhattunk néhány pletykát, miszerint megromlott a kapcsolata férjével és a válást fontolgatják. Az idei Golden Globe vörösszőnyegén rácáfoltak a pletykákra.

Tündökölve és mesésen összehangolt outfitben lépett a Golden Globe vörösszőnyegére a gyönyörű színésznő, Nicole Kidman és zenész féjre, Keith Urban. Nyoma sincs köztük feszültségnek vagy mosolyszünetnek. Nicole fantasztikus ruhája és Keith elegáns öltönye elképesztően mutatott a fotósok kamerái előtt.

Nicole Kidman és férje rácáoltak válásukra Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Nicole Kidman nem csak a kamerák előtt tündökölt, de a legjobb női mellékszereplő díjára is jelölték, amit végül nem kapott meg és díjátadó is volt, Reese Witherspoon oldalán.

Nicole Kidman és Keith Urban nyilvánosan vesztek össze: vihar van a paradicsomban!


Nagy nyilvánosság előtt veszett össze Nicole Kidman és Keith Urban, nem is akárhol: a vörös szőnyegen. A színésznő legújabb filmjének premierjén került sor a szóváltásra, sokan aggódnak, ez a kapcsolatuk végét jelzi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.