Kasza Tibi és Majka is durván visszaválaszolt Fenyő Ivánnak

Majka Kasza Tibi Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Iván méretes posztban fejtette ki a véleményét Majka és Kasza Tibi munkásságáról. Szerinte a Facebook-oldalaikon megosztott tartalmak nem képviselnek értéket. Természetesen a válaszokra nem kellett sokat várni, ám az érintettek rövidebben reagáltak. Kasza Tibi például most jött rá, hogy Fenyő Iván még a világon van.

Nem tetszett Fenyő Ivánnak, hogy egy Vekerdy Tamásról szóló cikk alatt a kommentelők tiszteletlenül beszélnek a szakemberről. Ezért írt egy hosszú posztot Facebook-oldalára, amelyben Vekerdyvel szembe állítja Majka és Kasza Tibi munkásságát. A színész szerint nem jó irányba halad a világ, ha egy ilyen szakembert szétszednek, miközben Majka posztjait "ezrek követik, és likeolják ostobán vihogva ahelyett, hogy valaki rászólna, hogy nem volt gyerekszobád, te fiú, miért beszélsz így".

Fenyő Iván Majkát és Kasza Tibit is kipécézte Fotó: Pozsonyi Janka

Természetesen Kasza Tibit sem kímélte Iván: szerinte az énekes "bugyuta, bárgyú, fájó tompaságú vicceket" posztol, amit szintén nagyon sokan szeretnek, és ez így nincs rendjén. A két érintett sztár válaszára sem kellett sokat várni. Majka egy korábbi beszélgetésüket tette közzé, amiben Iván közös munkára akarja buzdítani a rappert, akinek zenéi a színész szerint mások által vásárolt, gagyi alapok.

Majka nem hagyta válasz nélkül Fenyő Iván posztját Fotó: Mudra László - Origo

"Utoljára ezt a beszélgetést folytattuk Fenyő Iván!! Nem igazán értem... Ebben pont szükséged lenne egy-két sz*r, középszerű, gagyi alapra. Örülök, hogy nem adtam..." - írta ki Majka.

Kasza Tibi szintén válaszolt Fenyő Ivánnak, ő úgy döntött, nem fordít energiát arra, hogy beszálljon ebbe a vitába.

Kasza Tibi is keményen visszaszólt Forrás: redlemon

"Őszinte leszek, szívesen beszállnék ebbe a szellemi adok-kapokba, de ahhoz most ki kéne gugliznom, hogy mi van veled ember, mert

azt sem tudtam, tök őszintén mondom, hogy te még egyáltalán a világon vagy"

- írta a többi között az énekes, majd egy szintén szúrós mondattal zárta a posztját. "Megtisztel az irigységed, bárcsak viszonozhatnám" - fejtette ki álláspontját Kasza.

Tücsi és Sofron István hónapokig titkolták kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20170110-tucsi-es-sofron-istvan-honapokig-titokban-jartak.htmlTücsi rengeteg férfit elszomorított, amikor karácsonykor közös fotót posztolt párjával, a jégkorongos Sofron Istvánnal. A szerelmesek hónapokig titkolták kapcsolatukat, de ez nem tántorította el őket attól, hogy az egymással töltött idő minden pillanatát kiélvezzék. TV + Sztárok--Ilyen menyasszony volt Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20170110-harry-herceg-baratnoje-igy-festett-menyasszonykent-meghan-markle.htmlÚjabb információk láttak napvilágot a jóképű herceg szerelmével kapcsolatban. Lehet, hogy ez volt Meghan utolsó dobása? TV + SztárokNorthfotoJennifer Lawrence Budapesten sétálgat: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170109-jennifer-lawrence-igy-fest-budapesten-a-vilagsztar-foto.htmlA 26 éves Oscar-díjas amerikai színésznő teljesen új frizurával érkezett a magyar fővárosba. TV + Sztárok--Klapka György zálogházában razziáztak, a családnak nincs ideje szervezni a temetésthttp://www.life.hu/sztarok/20170110-klapka-gyorgy-temetese-titok-zaloghazaban-felugyelok-razziaznak.htmlKlapka György halálával rengeteg teendő szakadt a családtagok nyakába: annyi az elfoglaltságuk, hogy még rendesen meg sem tudták gyászolni az üzletembert. A zálogházat felügyelők ellenőrzik, miközben a család a temetést szervezné, bár még azt sem tudják, hol fogják eltemetni az Aranyembert. TV + Sztárok--Hajdú Péter még a válóper előtt eladta milliárdos cégéthttp://www.life.hu/sztarok/20170110-hajdu-peter-eladta-milliardos-ceget.htmlNem lesz egyszerű Hajdú Péter és Sarka Kata vagyonának elosztása. Cégügyekben is összefonódik az egykori pár élete, biztosan nem lesz gyors a válóperük. TV + SztárokOrigoMegtámadták Eva Longoriát, de ő csak nevetett ezenhttp://www.life.hu/sztarok/20170109-ho-csataba-keveredett-eva-longoria.htmlEva Longoria egy váratlan támadás áldozatává vált, de a színésznő vidáman, nevetve kezelte a helyzetet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.