Gesztesi Károly: "Azért ittam le magam, mert nem láthattam a lányomat"

Forrás: TV2 -
ittas vezetés Gesztesi Károly kislány család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 53 éves színész úgy érzi, elérkezett életének ahhoz a szakaszához, ahol muszáj változtatnia. Most egy interjúban elmesélte, miért okozott ittas balesetet. 

Gesztesi Károly nyáron még azt nyilatkozta, hogy 500 napig egy kortyot sem iszik, azonban novemberben mégis ittasan okozott balesetet Békásmegyeren. Az eset miatt pénzbüntetést kell fizetnie, és két évig nem is vezethet. A színész most a Story magazinnak elmondta, miért is történtek ezek a dolgok.

Állítása szerint nem találkozhatott tíz éves lányával Pankával, aki még a névnapján sem hívta fel.

Állítása szerint nem találkozhatott tíz éves lányával, Pankával Forrás: TV2

"Azért ittam le magam, mert nem láthattam a lányomat. A hitelemet, a becsületemet, és mindazt, amit 35 év alatt felépítettem, sikerült lerombolnom."

"Csalódtam benned, apa!"

Gesztesinek ez nagyon rosszul esett, ezért úgy döntött, hogy tiszta lappal kezd. "A baleset rádöbbentett: nem mehet így tovább. Fel kell újra építenem azt, ami előtte 35 évig sikerült" - tette hozzá a sztár.

Gesztesi Károly kitálal: szerelmével üldözte Havas Liptai Claudiát

Ahogy írtunk róla, Havas Henrik úgy véli, Gesztesi Károly a Liptai Claudia miatt, helyesebben azért, mert nem tudta megtartani gyönyörű feleségét, iszik. A Tanár úr szavait Gesztesi Károly is kommentálta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.